חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    דנה מזור
    משתתף

אז אכלתי 2 פתית עם כםית גבינה לבנה 3 אחוז…פעם ראשונה מזה 3 חודשים שהרגשתי שאני ךא יכולה להתגבר על הרצון לאכול

אלמוני
    לא פעיל

יש פטנט כזה שנקרא “הקופסה למקרי חירום” – מעין סליק בבית בו שמים דברים שאם כבר נופלים, שהנפילה תהיה רכה ולא כואבת.
    זה ב-ד-י-ו-ק מה שאת מתארת פה.
    לי אישית יש המוני ימים שאני מסיימת את שש הארוחות שלי, מסתכלת על הצלחת הריקה שלי ואומרת לעצמי בעצב: “זהו? נגמר? אין עוד?” :לאמבין:
    ואז מתעוררת החשקיאדה. רוצה עוד! למה? מה זה משנה? איפה משיגים עוד אוכל, לעזאזל? :עצוב:
    כאן, בשניה המזוקקת הזאת, קמים לתחיה כל הכלים שאנחנו מקבלים בקבוצה ובתהליך ואחד הכלים הוא, כן – כן, לא לנסות להתגבר על הרצון לאכול אלא לאכול עוד משהו קטן, אבל במתינות, בלי לחרב יום (או שבוע… :מבולבל: ).
    כאן בדיוק נכנס לפעולה הסליק – “הקופסה למקרי חירום” – אם יש פתית בבית ועוד גבינה 3% – אזי ניצחתי! שתינו יודעות כמה קל לקחת 20 ש”ח, לרדת לאיזו פיצוציה ולפוצץ לעצמנו את הצורה עם 2,000 קלוריות, שאותן נאכל מהר מהר בלי להנות בכלל מהטעם…
    וזה בדיוק מה שלא עשית.
    אני אפילו לא יכולה לקרוא למה שקרה לך נפילה. מעידה? סטיה לרגע?
    בואי נקרא לילד בשמו – הצלחה! :שמח1:
    הפוסט שלך הזכיר לי (ואולי גם לך) שאנחנו רק בני אדם ולפעמים רוצים עוד. וזה לגמרי בסדר
    כל הכבוד לך על ההתמודדות.
    יום מקסים וסופ”ש כייפי.
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

אם זה מה שקורה אחרי שלושה חודשים – אני רואה בזה ״פרס״ קטן

המעניין הוא שהתשוקה היא לעוד כריכון קטן ולא למשהו כמו חטיף עתיר קלוריות בקופסא
    או סוכר שמתחבא בממתקים וזה כבר נצחון

אלמוני
    לא פעיל

אז אכלתי קופסה של מלפפונים חמוצים לבד. :סחרחורת:

נגמרו הירקות בבית והאופציה היחידה הייתה לבשל שעועית ירוקה אבל ממש התעצלתי. :עצוב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות