היי לכולם,
אני ענבל בת 26 אמא לילד מקסים, ואני חדשה כאן. לפני כיומיים גיליתי שאני בהריון בשבוע 6 עם משקל של 90 ק״ג.
בהריון הקודם שלי התחלתי באותו מקל ועליתי 6 ק״ג אבל כל הזמן הייתי בפחד על עצמי ועל העובר. הפתרון היחידי עבורי כרגע זה לעשות הפלה, לעשות דיאטה ואז להכנס עם משקל בריא להריון, בעלי ממש מתעקש שלא נעשה.
השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לעשות דיאטה בזמן הריון? כמובן דיאטה עם השגחה צמודה, האם מישהי עברה את זה פעם?
תודה לעונות!
גם ההריון השלישי שלי היה במשקל 89 ועליתי רק 5 קילו והשני הייתי 85 קילו ועליתי 5 ואף רופא לא הזהיר אותי שההריון שלי מסוכן וילדתי 2 ילדים בריאים אז זו שטות גמורה לעשות הפלה בגלל זה יש פה גם תפריט הריון בצד ימין ותעשי אותו והכל יהיה בסדר אחרי הלידה תעשי את הרגיל ותורידי במשקל. יש נשים ששוקלות מעל 100 קילו ובהריון ולא עושות הפלה ויולדות והכל בסדר אלא אם היו לך סיבוכים בהריון הקודם כמו רעלת או סכרת לי לא היה אף אחד מהדברים האלו ואגב את כל שלושת ילדי ילדתי בלידה רגילה ואת השלישית בגיל כמעט 42 :מאושר:
כמובן בצורה מבוקרת תחת השגחה רפואית אפשר לעשות דיאטה בהריון, לא לעלות במשקל, ואפילו לרדת.
צריך רק ללמוד ולדעת מה לאכול ואיך.
לעשות הפלה? למה??? למה לרצוח עובר??
זה מסכן אותך? מה אומר הרופא?
ענבל חמודה החיים זה לא תכנית לבקשתך ושום דבר לא ברור מאליו …זה שעכשיו את בהריון לא אומר שבעתיד תוכלי גם לקבל מתנה כזו בקלות..ברור שלהמשיך את ההריון בשליטה ולאחר הלידה להמשיך את התכנית…בהצלחה ובשעה טובה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות