חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם
    יש לי בעיית משקל קשה שכבר גובלת בבעיות בריאותיות.
    ניסיתי את כל קבוצות הצמיכה האפשריות. נמאס לי לשמוע הטפות מוסר האוכל הוא פשוט לא בשליטה, בעיקר בלילה….
    מישהו מבין אותי?

אלמוני
    לא פעיל

כל מי שכאן מבין אותך, ואני מבינה לגמרי את מה שאת אומרת לגבי השליטה, בעיקר בלילה…
    אבל החכמה היא, שתצליחי לעשות את הסוויץ' ולהגיד ולהחליט שאת שולטת באוכל, לא האוכל שולט בך. זה מתחיל ממך, ברגע שתחליטי שאת רוצה ומוכנה לעשות שינוי, את תצליחי.
    אל תתני להרגשה של כעס ותסכול אחרי שאת אוכלת לייאש אותך עוד יותר ואז לחפש את הנחמה באוכל, כי זה לא כך ואני אומרת מניסיון. הבריאות שלך מעל הכל!
    זה אפשרי, אם רק תחליטי שאת רוצה
    מקווה שהצלחתי לעודד איכשהו… אם תרצי אשמח להמשיך לשוחח איתך גם מעבר לפורום פה
    המון הצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

לי זה מאוד עוזר…
    תראי מה אנשים עברו
    תראי איפה את לא רוצה להיות
    תראי כמה אפשר להוריד אם רק רוצים…אבל זה המפתח – לרצות!!
    אף אחד לא יעשה את העבודה במקומך…בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

וכלום לא עזר, בכולם התיאשתי מהר מאוד,
    חלי שינתה לי את החיים ,כבר כולם אומרים שחלי הצליחה להגשים לי חלום ולשנות לי את החיים,מבטיחה לך שאם תתמידי גם את תגשימי חלום
    בהצלחהההההההה

אלמוני
    לא פעיל

אני חושבת שכל חברי הפורום מבינים אותך.
    מהנסיון המוצלח שלי בקבוצה שלי חלי ממן, אני יכולה לומר לך שהמנחה שלי ממש לא מטיפה לי מוסר, היא מבינה אותי לאורך כל הדרך,ונמצאת איתי עם חבוק גדול ואוהב בכל קילו מ34.7 שהורדתי מעצמי.ולא רק היא אלה גם הפורום המדהים הזה, וחלי בדף הפייסבוק.
    יש בחלי ממן המון אהבה והבנה למצב החוסר שליטה על האוכל, ולאט לאט את תלמדי לשלוט בעצמך, ותביני מה הכי טוב בשבילך.
    אני מבטיחה לך שאם תנסי לא תתאכזבי.
    את פשוט צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה!
    חיי השתנו לגמרי גם מהבחינה הבריאותית, מכל בחינה בעצם.
    שיהיה לך המון בהצלחה!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות