חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכם , יש לי בעייה, אני התחלתי את התהליך אצל חלי בתאריך ה 3/8 כלומר לפני שנה והמשכתי כ חודשים שמתוכם ירדתי 10 ק”ג, אבל לאור אבטלותי עזבתי והעלתי מחדש וקצת יותר, עכשיו התחלתי דרך האינטרנט (כי אין לי כסף להיכנס לקב') והתחלתי כצמחונית הבעייה היא שבתפריט ה”רגיל” רזיתי מהר יותר (למרות שלא התחלתי עם הספורט אלא 14 יום אחרי כן) ועם התפריט הנוכחי (התפריט הצמחוני) אני לא יורדת בכלל אלא להפך אני עולה. אני כל הזמן מרגישה שאני רעבה יותר מאשר קודם, עם התפריט הרגיל היה נראה שיש לי מבחר ועם התפריט הצמחוני אני מרגישה מוגבלת (ואני מעדיפה לא לאכול בשר, אבל את הטופו אני לא מסוגלת לאכול) אולי תוכלו לעזור לי מה עושים? :מבולבל: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

(ויכול להיות שהדעה שלי היא לא “מיינסטרים”, אבל ככה אני חושבת) :

אני חושבת שבלי קבוצה זה לא שווה. רק המדריכה תוכל להגיד לך איזה תפריט מתאים לך.

אבל, אני בהחלט מודעת לקשיים כלכליים ולכן מה שאני יכולה להציע לך זה להתחיל דיאטה ואורח חיים נכון בעזרת דיאטנית של קופת חולים, אני חושבת שזה עולה משהו כמו 22 ש”ח לרבעון. אז תתחילי שם שלפחות תהיי במסגרת כלשהי, וכשתוכלי לחזור לקבוצה תחזרי.

אני לא חושבת שמישהי מהפורום תוכל לתת לך ייעוץ לגבי תפריט כזה או אחר, זה גם יהיה לא אחראי מצידנו.

אלמוני
    לא פעיל

אני כן חושבת שאפשר לנסות לעזור לך, נכון שהתפריט של הצמחונים הוא קצת פחות מגוון, אבל בואי ננסה ביחד לחשוב מה את אוכלת בד”כ ביום יום, ואיך אפשר לנסות כן לגוון.

נתחיל מהשאלה הבסיסית ביותר. את עושה תפריט של 1200/1500? אפשר להגיד שאת בערך אותו משקל שהיית לפני שנה, אז אני מקווה שאת עושה את התפריט שנתנה לך המנחה בקבוצה לפני שנה?

האם הבעיה העיקרית שלך היא בארוחת צהריים שאוכלים בשר?? האם יש לך בעיה לאכול דגים, טונה, ביצים ??

בעקרון, פעמיים בשבוע את יכולה לאכול פחמימה מרובעת, זה אומר שתי כוסות אורז/פסטה/קינואה/קוסקוס ולהוסיף לזה כמובן ירקות. פעמיים נוספות בשבוע את יכולה לאכול משהו מוכן של טבעול – שניצל תירס/ברוקולי/קציצות מוכנות. נשארו לך עוד שלושה ימים בהם את יכולה להחליף את הבשר בכוס וחצי של קטניה – חומוס/עדשים/שעועית או לאכול דגים או טונה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות