חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 24 ועשיתי את התפריט של חלי פעם וירדתי 10 קילו
    הייתי מרוצה מאוד, ולמרות שלא הלכתי 100% לפי התפריט , ירדתי יפה..
    הייתי שותה חלב רגיל ובמקום כוס מוג'דרה הייתי אוכלת צלחת גדולה
    והייתי עושה פעמיים לפעמים שלוש מנה מותרת.
    הבעיה שלי עכשיו זה שאני עובדת משמרות , ולפני זה שעשיתי לא הייתי עובדת
    אני לא יודעת איך אני אתחיל וקשה לי להפסיק לשתות חלב רגיל ולהפסיק עם הסוכר לחלוטין
    חייבת לשתות כל בוקר נס, כפי שאני אוהבת ומכינה.
    וגם שאני לא עובדת אני עם חברות תמיד ולא בבית ולא יודעת איך אני אעשה 6 ארוחות ביום
    מאוד קשה לי ואני בחורה שמנה ואני מפספסת הרבה דברים בגלל ההשמנה
    אני נגעלת כל כך מעצמי ואני לא יודעת איך ארזה חשבתי על ניתוח לקיצור קיבה אבל אנשים מפחידים ממה שמספרים לי על זה.
    תעזרו לייייייייייי. אין תפריט של 3 4 ארוחות משו?
    :לאאכפת: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

להגיד לכולן בוקר טוב ושיהיה יום מקסיייייים :אוהב: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אין לי הרבה זמן לענות לך כי אני חייבת לרוץ לעבודה אבל ההודעה שלך כאילו חצויה לשניים. קחי את שני החלקים שלה ותחשבי מה חשוב לך יותר. הנס קפה שלך בבוקר עם סוכר וחלב לא כ”כ רזה או לרדת במשקל ופשוט רק להרוויח?

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה להגיד לך שאני גם עשיתי את התוכנית של חלי, וירדתי גם בסביבות ה10 קילו והגעתי לשמירה.
    אומנם לא היה לי הרבה מה לרדת יחסית (יחסית לשאר היורדים פה שזה 30,40 קילו) אז אולי צריך לקחת בעירבון מוגבל את מה שאני אומרת.
    אני גם לא ויתרתי על הסוכר לגמרי, אבל כפית סוכר זה משהו כמו 13 קל', ואם אני שותה קפה / תה פעם ביום עם כפית סוכר – תאמיני לי אף אחד לא ימות.
    בקשר לחלב – יש לי בבית רק 3% וההורים שלי לא היו מוכנים לעבור ל1% בשום מצב, ולקנות רק לעצמי חבל כי זה יתקלקל. אז פעם ביום לשתות קפה עם קצת חלב – לא נמות מזה. נשבעת! מה גם שמותר כוס שלמה של חלב 1% ביום אז אם את שמה חצי כוס של 3% נראה לי שזה דיי פיטים.

בקשר למותרות – לא מבינה למה 2-3 מותרת? זה כבר כן בעייתי, כי את חורגת מאוווד ממה שמוגדר לך ובאיזה שהוא שלב הירידה תעצר. חבל. את אומרת שיש לך עוד לרדת, יכול להיות שזה היה יורד בכמות גדולה יותר ומהר יותר אם היית מקפידה יותר.
    את אומרת שאת מפספסת דברים – את רוצה להמשיך לפספס? להסתכל לאחור ולהגיד למה לא התחלתי קודם? כי כשאני רואה את עצמי עכשיו זה מה שאני אומרת. הרגשתי עם עצמי כל כך הרבה זמן רע – למה לא עשיתי את זה קודם? באמת הפיצה ההיא או ההמבורגר ההוא היה שווה את זה? את כל ההרגשה הלא נעימה בים, או ליד חברות? לא.
    אז מתחילים מהיום.
    אנחנו כאן לתמוך , שיהיה בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות