אני יכולה להגיד לך שאני גם עשיתי את התוכנית של חלי, וירדתי גם בסביבות ה10 קילו והגעתי לשמירה.
אומנם לא היה לי הרבה מה לרדת יחסית (יחסית לשאר היורדים פה שזה 30,40 קילו) אז אולי צריך לקחת בעירבון מוגבל את מה שאני אומרת.
אני גם לא ויתרתי על הסוכר לגמרי, אבל כפית סוכר זה משהו כמו 13 קל', ואם אני שותה קפה / תה פעם ביום עם כפית סוכר – תאמיני לי אף אחד לא ימות.
בקשר לחלב – יש לי בבית רק 3% וההורים שלי לא היו מוכנים לעבור ל1% בשום מצב, ולקנות רק לעצמי חבל כי זה יתקלקל. אז פעם ביום לשתות קפה עם קצת חלב – לא נמות מזה. נשבעת! מה גם שמותר כוס שלמה של חלב 1% ביום אז אם את שמה חצי כוס של 3% נראה לי שזה דיי פיטים.
בקשר למותרות – לא מבינה למה 2-3 מותרת? זה כבר כן בעייתי, כי את חורגת מאוווד ממה שמוגדר לך ובאיזה שהוא שלב הירידה תעצר. חבל. את אומרת שיש לך עוד לרדת, יכול להיות שזה היה יורד בכמות גדולה יותר ומהר יותר אם היית מקפידה יותר.
את אומרת שאת מפספסת דברים – את רוצה להמשיך לפספס? להסתכל לאחור ולהגיד למה לא התחלתי קודם? כי כשאני רואה את עצמי עכשיו זה מה שאני אומרת. הרגשתי עם עצמי כל כך הרבה זמן רע – למה לא עשיתי את זה קודם? באמת הפיצה ההיא או ההמבורגר ההוא היה שווה את זה? את כל ההרגשה הלא נעימה בים, או ליד חברות? לא.
אז מתחילים מהיום.
אנחנו כאן לתמוך , שיהיה בהצלחה!