חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איפה אפשר להרזות הכי הרבה?
    אני נועה ואני בת 24, שוקלת 116, גובה 1,71.
    אני בעודף משקל רוב חיי ואני לא יודעת מה לעשות, אני צריכה קבוצת תמיכה טובה שתוכל לעזור לי וברצוני לדעת מי הכי טובים ?
    שמעתי על מירי בלקין ועל קופות חולים אבל מירי יקרה מדי בשבילי ועל קופות החולים שמעתי דברים טובים.

אלמוני
    לא פעיל

היי נועה, אני מאוד ממליצה לך לנסות את הקבוצת תמיכה של “חלי ממן”. אני נמצאת באחת מהקבוצות של חלי המנחה שלי שמעבירה את החוג מנוסה, איכותית ומאוד תומכת. הארוחות שבתוכנית מגוונות עם המון תחליפים כפי שאת יכולה לראות בצד ימין של האתר ולא תרגישי רעבה. בתוכנית של “חלי ממן” את יכולה לנסות חודש ראשון בתשלום ואחר כך להחליט אם את מעוניינת להמשיך עוד :מאושר: אני גם בהתחלה שילמתי עבור חודש ראשון וכמובן שאחרי אותו חודש המשכתי את ההשתתפותי בתוכנית :שמח2:
    את מוזמנת להתקשר למוקד ולברר הכל אודות עלויות וקבוצות שקרובות לאיזור מגורייך
    1-700-507-508

אלמוני
    לא פעיל

גם אני לאחר ניסיון של קצת יותר מחצי שנה בתכנית (אבל האמת היא שלא ניסיתי תכניות אחרות אף פעם), יכולה להגיד לך שהתכנית עובדת. ממליצה לך לבדוק אם יש קבוצה קרובה למקום מגורייך ולעשות ניסיון למשך חודש. גם אני שילמתי בהתחלה בעבור חודש אחד בתור ניסיון ואמרתי לעצמי, אם זה יעבוד, אם אני אתחבר לשיטה/למנחה/לקבוצה, נמשיך עם זה הלאה… ובינתיים ממשיכה.

אני יכולה להגיד לך שלי אישית, מעבר לירידה במשקל, התכנית / המפגשים / הקבוצה נותנים לי גם הרבה בפן האישי, לערך העצמי שלי, ולכן אני ממליצה לך בחום.

כל תכנית יש לה יתרונות ואני בטוחה שבכל דרך שתבחרי ללכת בה תראי תוצאות אם תשקיעי. מה שחשוב הוא שתביני שתכנית כזאת היא תהליך ולא מתחילים היום ובעוד חודש גומרים והולכים הביתה (וזה אגב נכון לגבי כל דיאטה ולא רק הדיאטה של חלי ממן).

אלמוני
    לא פעיל

הגעת לאתר הבית של חלי ממן ומן הסתם התגובות שתקבלי יכוונו אותך להצטרף אלינו.
    אין כאן שאלה של מי הכי טובים, כי אין “דיאטה טובה” יש תהליך של שינוי הרגלי אכילה לבריאות טובה יותר ולירידה במשקל.
    בכל מסלול שתבחרי השינוי מתחיל ברצון להעניק לעצמנו את ההזדמנות למהפך.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

נועה יקרה, כמו שאמרה אורנה את באתר של חלי וכולם ימליצו על חלי ממן מן הסתם וזה לא סתם.
    אצל חלי ממן יש תוצאות, יש עובדות ואת יכולה לראות שהיום גם פורסם סיפור ההצלחה שלי, תעיפי בו מבט ובעוד סיפורי הצלחה והם יענו לך כבר על השאלה. מעבר לכך היום היה בקבוצה שלנו אצל חלי משתתף שירד 67 קילוגרם בשנה ומשהו, למה הוא הגיע? הוא רצה שחלי תציל את חייו, ואכן כך היום הוא קורן מאושר, פחות כמעט 70 קילו בלי בעיות רפואיות, בריא, ומאושר, מקווה שעניתי לך על השאלה ופתרתי לך דילמה ענקית שהתשובה פשוטה חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

מצטרפת לדבריהן של אורנה ושל שרית ומעידה על עצמי…לאחר ירידה של 50 ק”ג :מאושר:
    ש…ניסיתי מס' פעמים דיאטות…(של קופ”ח,של שומרי משקל ועוד…)מבחינתי אלו היו דיאטות…עד שהיגעתי לקבוצה של חלי ממן בהנחייתה של איה המקסימה ושם הבנתי שאני לא בעוד דיאטה אלא…בשינוי אורח חיים!!!שינוי שנעשה בהדרגה!!!שינוי שטומן בחובו גם עליות ונפילות אך תמיד יש דרך חזרה אל המטרה!!!זהו שינוי בחשיבה ובהסתכלות על התזונה ועל החיים בכלל…זה קודם כל לרצות!!! להחליט!!! להציב יעד ולצעוד אליו בבטחה ללא לחץ של זמן!!! בחיוך גדול, בהנאה רבה,בהצלחות קטנות ומהנות בדרך שחברו להצלחה ענקית ולהישג שלא חלמתי בתחילת הדרך שאגיע אליו…ובהמשך הדרך כבר הבנתי שהוא בר השגה ואכן הוא הגיע ובגדול!!!מינוס 50 ק”ג. :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    כאן אצל חלי את נמצאת בקבוצה ובתכנית לא של עוד דיאטה אלא מצטרפת למשפחה!!! :אוהב:
    אוהבת תומכת מפרגנת ועוזרת בכל עת ובכל מצב :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    הדוגמא שלי וסיפור ההצלחה הטרי של שרית המקסימה הם התשובה שלך! :מאושר:
    תחליטי שאת רוצה באמת…תתקשרי כבר מחר בבוקר למוקד,שם יענו לך על כל השאלות, תיכנסי כאן לפורום לקבל חיזוקים ותתחילי!!! כי השמיים הם הגבול!!! :שמח1:
    מאחלת לך מכל הלב הצלחה רבה :אוהב: ומחזיקה לך אצבעות!!! :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות