חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום
    אני בחלי גרופ 10 חודשים, ירדתי 24 ק”ג ואני מאושרת. התחלתי אורח חיים חדש של כושר 3 פעמים בשבוע ונראה לי שאני על המסלול הנכון. אני יודעת שכל אחת מספרת שעזבה את הקבוצה ועלתה במשקל אבל אני רוצה לנסות לבדץ יש לי עוד לרדת במשקל אבל באמת בא לי לבדוק את עצמי אם אני יכולה להיות לבד

אלמוני
    לא פעיל

אם את כל כך מאושרת עכשיו וטוב לך.אז למה לקחת סיכון?מה תשיגי בזה?הקבוצה זה ההרפיה שלנו פעם בשבוע,המצברים שמטעינים, ולא רק על תזונה אלה בכלל על החיים עצמם.אל תעשי טעות שתצטערי עליה…

אלמוני
    לא פעיל

קבוצה נותנת כח .תסתכלי על מחקרים שהוכיחו בצורה חד משמעית שאנשים בודדים הצליחו יפה עד———–שנתקלו בקושי ולא קיבלו עידוד !!!!!!!!.לעומתם שרדו היטב באותם נתונים בדיוק אנשים שחוו את הקושי ביחד.!!!!!!!!!!
    אילו הנתונים ,הבחירות הם שלך.בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אני אחת מאלו שהגדרת “כל אחת שעוזבת”. חמש שנים בתוכנית (!!!!) ונטשתי פעמיים (לתקופה של חודש), פעם בגלל טיפשות כי חשבתי (כמוך) שאפשר לבד ואני כבר יודעת הכל. פעם שניה עזבתי מסיבות משפחתיות שמנעו ממני להגיע לקבוצה. בשני המקרים התוצאה היתה זהה – איבדתי שליטה וכמעט איבדתי את השמירה.
    אטה, אל תתפתי לעזוב. גם אם קשה, לא נוח, לא זול אבל שווה. ההתרסקות מהירה ויהיה לך קשה להדביק את הפער. חבל, ירדת ממש יפה אז תשמרי על ההישג. הישארי איתנו!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי אטה..
    ההתלבטות הנה במקום וטוב שאת חושבת על כך..התשובה לכך נמצאת רק אצלך…והניסיון שלי קובע שבעניין הזה מה שמכריע הוא רק הניסיון והמודעות העצמית:)…
    אני למדתי על בשרי שכשאין לי שוטר חיצוני ששוקל אותי כל שבוע וכשאין לי מפגש קבוצתי כל שבוע שבו אני מקבלת כוח ו”דלק” לעוד שבוע של תוכנית – אני הולכת לאיבוד….
    בכל מקרה, בהצלחה:)
    התשובה הנכונה נמצאת בתוכך..

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות