- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
03/04/2016 בשעה 0:46 #115384אלמונילא פעיל
קודם כל מתנצלת מראש על ה”חפירה”..
לפני חצי שנה בערך התחלתי את הדיאטה של חלי ממן אחרי אינספור דיאטות שרזיתי בהן יפה מאוד אך לצערי החזרתי את הכל עם ריבית ,כמו שקורה לכולנו. במהלך שלושה חודשים בערך הורדתי 10 קילו. הייתי גאה בעצמי מאוד. אומנם קולי לא נשמע פה אבל הייתי עוקבת אחרי כמעט כל תגובה או שאלה ואין ספק הפורום עזר לי ה-מ-ו-ן! יש פה אנשים מדהימים! בכל מקרה עברתי ואני עוברת תקופה קשה מאוד בחיים שלי עם המון לחצים וכמו שאתם מתארים לעצמכם שוב..שמנתי שוב..את כל ה10 קילו שירדתי..כמובן יש לי ריבית של 2 קילו. אני יודעת שזה לא תירוץ ואני באמת מרגישה שאני יכולה כי עשיתי את זה בעבר אבל פשוט אני לא מצליחה לעמוד בפיתוי אין לי עוד דרך אחרת להסביר את זה! הבית שלי מוקף במלכודות מה שנקרא. ממאכלים מבושלים שאין מה לעשות מלאים בשמן אבל טעימים ברמות ועד פיצוחים, משוקולדים ועד ממתקים, מעוגות ועד עוגיות!הבעיה היא שהבית שלנו מלא באנשים שבאים ונכנסים נכדים בני דודים קטנים כולם אצלנו ולכן אין באפשרותי להגיד להורים שלי להפסיק לקנות הם לא יעשו את זה ואני מבינה כי “זה בשביל הילדים” כל פעם אני אומרת שזהו ממחר או מהארוחה הבאה אני לא יישבר אבל אחרי שמביאים כל כך הרבה דברים הביתה אני פשוט לא מצליחה להחזיק את עצמי! אני מיואשת כועסת מאוכזבת מעצמי בעיקר כי אני יודעת שאני כן יכולה! בנוסף יש לי מנוי לחדר כושר ונשארו לי בערך עוד 7 אימונים אישים של 40 דקות עם מאמן שעליהם שילמתי מכספי היקר וכמובן שאני לא הולכת..אני לא מצליחה להוציא את עצמי מהבית!!! פשוט בא לי לבכות! שוב מתנצלת על החפירה אבל הרגשתי שאני חייבת להוציא את זה איכשהו..
אם למישהו יש עצות כמובן שאשמח לשמוע
תודה רבה12/04/2019 בשעה 1:19 #115385אלמונילא פעילאז שתדעי שתוך כדי שאני כותבת לך אני כותבת לעצמי..
כאילו כתבת את הדברים האלה מהגרון שלי. בחיי!!!
פשוט בול, אבל בול הסיפור שלי! (חוץ מהאימונים האישיים:)גם אני עברתי / עוברת תקופה לא פשוטה, וזה תמיד בעליות וירידות.
וביננו? כל החיים יהיו לנו תקופות כאלה.
הרי אנחנו תמיד פעם למטה ופעם למעלה, ואנחנו צריכות ללמוד לשלוט ברגשות שלנו.
או לפחות לשלוט במה שנכנס לנו לפה.אנחנו (ואני בכוונה אומרת אנחנו) חייבות לקבל החלטה.
החלטה לחיים טובים יותר. לדעת שאני רוצה(לא חייבת בכלל) אבל רוצה להרגיש טוב יותר עם עצמי, ולכן אני אוותר כרגע על העוגה / עוגיה / אוכל מלא שמן – בשביל שבעוד X חודשים ארגיש מאושרת ושלימה עם איך שאני נראית ומתלבשת.את בעצמך אומרת שאת יכולה!!!!!
וזה הבסיס להצלחה! אמונה עצמית!!
קדימה, תתחילי!! דקה אחרי דקה. זה בסוף יצטבר ואת תצליחי.(אנחנו נצליח!)
ואנחנו נחייך ונצחק על היום הזה שכ”כ התאכזבנו.אני, כרגע, מנסה לחשוב על שוקולד או דברים משמינים אחרים שאני אוהבת – שזה פשוט לא רלוונטי בשבילי. לא אכיל נקודה.
כמו שאני לא מתגרה מספרים (כמה שזה נשמע אדיוטי), כמו שספרים יכולים לשכב בשידה והם לא “ידברו” אלי כדי שאני יאכל אותם, כך גם השוקולד או כל דבר אחר שבא לי – פשוט אין לי מלחמה איתו כי הוא לא רלוונטי בשבילי.
חייבת להגיד שברוב הפעמים , בעזרת המחשבה הזו, אני מצליחה!
מה שלא הצלחתי בעבר, והייתה מלחמה תמידית עם האוכל והמתוק.
תנסי.. 😉מאחלת לך בהצלחה, תעדכני בפורום – זה עוזר.
אל תחשבי על מה שאיבדת (כמו שאני מנסה לא לחשוב על מה שאיבדתי, ואיפה יכולתי להיות עכשיו במשקל ואיפה אני היום)..רק קדימה!! אין מה לעשות..מלא בהצלחה!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
12/04/2019 בשעה 1:19 #115386אלמונילא פעילמה המייל שלך? אם תרצי כמובן
יכולה לומר לך שאם אני מצליחה כל אחד יכול, באמת
אני עצלנית מלידה והיום אני חמישה חודשים בתוכנית, 22 ק”ג פחות
הליכון בבית. כמעט כל יום (ממוצע 5 פעמים בשבוע) הולכת 50 דקותת. מהירטת 6.412/04/2019 בשעה 1:19 #115387אלמונילא פעיל:אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.