חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #149498
    אלמוני
    לא פעיל

    הצעות לארוחת ערב …? משעמם לי כבר … :עצוב:

    #149499
    אלמוני
    לא פעיל

    פיתרון מהיר ומעולה:

    מצרכים:
    בצל גדול
    קופסת פטריות שמפניון
    אבקת מרק פטריות
    חלב 1%
    שמן זית
    גבינה בולגרית מעודנת 5%
    גבינה צהובה 5% או 9% דקה-דקה
    מלח
    פלפל
    טימין

    אופן ההכנה:
    1. חתכו את הבצל ואת הפטריות לפרוסות ואדו עם כף שמן תחילה את הבצל ולאחר מספר דקות הוסיפו את הפטריות.
    2. הוסיפו לסיר 2 כפות אבקת מרק פטריות וחצי כוס חלב 1% וערבבו עד להמסה; בנוסף, הוסיפו תבלינים לפי הטעם (אני ממליץ על מלח, פלפל ועלי טימין).
    3. הפרידו 2 ביצים לחלמון וחלבון.
    4. בעזרת מטרפה, הקציפו את החלבונים ואליהם הוסיפו את החלבונים אחרי ש״קישקשתם״ אותם.
    5. לתוך קערה העבירו את בלילת הבצל הפטריות וכד׳, הוסיפו את החלבונים והחלמונים והוסיפו 60 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% חתוכה לקוביות קטנות.
    6. ערבבו את כל הבלילה והעבירו לתבנית אפייה. מעל, הניחו 3 פרוסות גבינה צהובה, רצוי חתוכה לפרוסות ואפו בחום של 200 מעלות לחצי שעה או עד הזהבה. לאחר מכן, השאירו בתוך התנור הסגור לעוד כ-10-15 דקות להתייצבות.
    בתיאבון!

    סימון חלי ממן: 3 מנות – כל מנה = 1.5 מנות חלבון גבינה + שומן

    עוד מתכונים תוכלי למצוא בבלוג שלי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=839425
    :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות