חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לקח לי שנה ושלושה חד' להיפתר מ13 ק”ג עד שהגעתי למשקל הכבוד שלי וכמתוכנן היטב נכנסתי להריון כשאני במשקל הכבוד שלי אידאלי נכון?? רק שפה המכה עליתי כ 30 ק”ג בהריון ונשארו עלי 23 ק”ג עודפים!!!!האם מציאותי להאמין שהם ירדו כולם?? אני 4 חד' אחרי הלידה

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב! דבר ראשון הייתי מציעה לך את השם: B–sure!!
    דבר שני, מזל טוב על הלידה..! 🙂
    האם זה מציאותי? את יוצרת את המציאות! כמו שרציתי לפני ההריון לרדת במשקל, וירדת…13 קילו!! כמו שרצית להיכנס להריון ונכנסת! זה בידיים שלך! ובחורה שירדה 13 קילו, יודעת שזה מציאותי!
    תהפכי את הדמיון שלך למציאות, את המטרות להגשמות, תהיי הבמאי של החיים שלך!
    יאללה, א-ק-ש-ן! 🙂
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

במקומך הייתי מאמצת בחום את כל ההמלצות של גל פרדס חנה, החל משינוי שמך וכלה בא-ק-ש-ן.
    הכל אפשרי אם רק תבחרי בזה, תתחילי ותתמידי.
    קחי את חייך בידייך והתחילי. הצעד הראשון – הגיעי לקבוצה, עשי קניות והתחילי לאכול מסודר ומגוון.
    את יכולה לעשות זאת! אין שום סיבה שתמשיכי ליהיות עם עודפי משקל ובעיקר אין שום סיבה שתסתובבי לא מרוצה מעצמך ומגופך.
    המון בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי שלום לך אני הייתי בעברי אצל חלי בקבוצה אחרת עקב שנכנסתי להריון הייתי אמורה להפסיק כי הייתי בשמירת הריון לצערי הרב ההיריון הפסיק לי בחודש 6 חודשים לצערי הרב לפני ההיריון הורדתי אצל חלי 11 וחצי ק”ג היה חסרים לי עוד 7 ק,ג עד לשמירה וגם אני בגלל ההריון עליתי במשקל 8 וחצי קילו שזה כמעט חצי ממה שהורדתי וישר אחרי חצי שנה חזרתי לתוכית היום אני כבר חודש אצל חלי הורדתי 4 וחצי קילו. אחותי אין לך ממה להתבייש מי שמתבייש מתייבש…אז קדימה מותק שיהיה לך המון בהצלחה ומזל טוב על הלידה……!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות