חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת כחמישה חודשים בתוכנית וירדתי יפה(יש לי מדריכה נפלאה!)ובעבר נשברתי פעם אחת בלבד ולמזלי דנה המקסימה עצרה אותי בזמן וידעה לתת את הכתף ולתמוך.הפעם אני כבר מתבישת לבקש עזרה …..
    לפני כשבוע נפטר אבא של בעלי-בדיוק ביום הקבוצה…וכבר שבוע שאנו באבל.הכאב העצום עם מותו הפגיש אותי עם הכאב הכי הכי פרטי ואישי שלי שאיתו בזמנו לא התמודדתי ולכן הכל עכשיו יותר חזק וכאב.
    אני מוצאת את עצמי כמעט כל יום מתחילה תוכנית יפה ומסיימת לקראת ערב בבולמוס אדיר של אכילה.ברור לי שזאת נחמה רגעית ומטופשת אבל לפעמים זאת גם נחמה.
    בלילות אני כרגע לבדי לכן יותר קל לי לנשנש ולינבור במקרר.
    אני כל כך מתוסכלת מעצמי ,חבל לי על כל מה שהשגתי עד עתה.מרגישה אבודה.

אלמוני
    לא פעיל

היי איילת, קודם כל, תנחומיי, זו בהחלט סיטואציה קשה מאוד. אל תתביישי לבקש עזרה מהמנחה שלך. לאיה יש משפט שאני אוהבת- אדם חלש מתמודד לבד, אדם חזק מבקש עזרה. עצם ההודעה שלך בפורום מראה כמה שאת חזקה וכמה כוחות יש לך! קחי אויר, זו תקופה קשה, בייחוד אם היא מעלה בך התמודדות עם כאב אישי שלך.
    יש לך למי לפנות בערב? חברה, משפחה, מישהו אחר שאת מרגישה בנוח לדבר איתו? שיחה עם אדם קרוב יכולה לסייע בהתמודדות. מציעה לך לקחת אויר לפני הבולמוס ולחשוב על ההרגשה המגעילה שאחרי, אולי זה יעזור להפסיק או לפחות לצמצם את הבולמוס. בכל מקרה, התקופה הקשה היא זמנית והיא תיגמר- תכף השבעה תיגמר ולא תהיי לבד בלילות, ואח”כ סיום החגים יסייע לחזור לשגרה.
    מה שאני רוצה להגיד לך זה שלא תהיי מתוסכלת מכך שאת לא מצליחה להיות יום שלם בתכנית- הסיטואציה שאת נמצאת בה היא קשה ונראה לי שזה בסדר ומותר להישבר. הנפילות הן חלק מהחיים, וצריך לדעת להתמודד איתן (כמובן, לא רק לגבי אוכל). הדבר החשוב והמשמעותי בעיניי הוא לדעת לקום מהנפילה, למתוח קו על מה שהיה ולהמשיך הלאה- ואת זה את עושה בענק!!!
    שולחת לך מיליון אנרגיות טובות לעבור את התקופה הזו בטוב! קיבלת? 🙂 שבת שלום, רינת

אלמוני
    לא פעיל

אני כ”כ מבינה אותך ואת הקושי בו את נתונה, וחושבת איך אפשר להקל עלייך, ראשית תנחומי…
    שנית כל הכבוד לך על הפנייה לבקשת עזרה, זה מעיד על כוח,
    ובעניין פנייתך, המחשבה שלי הולכת לכמה מישורים:
    1. למצוא תעסוקה לשעת הערב, אולי הליכה, אולי לקרוא משהו שירתק אותך
    2. לאכול בערב משהו ממלא במסגרת הארוחה, למשל במקום 3 כפות אורז, להכין את האורז עם הכרוב מהחוברת.
    3.להכין חינמיים לערב, לדוגמא גזר מגורר ממותק בסוכרזית, ארטיקים, ג'לי לייט.
    4. להסתכל על תמונות שלך מלפני הדיאטה או שתמדדי בגד מלפני הדיאטה ותסתכלי על ההפרש במראה, אני חושבת שזה ייתן לך חיזוק חיובי ביחס לעצמך לדרך שעשית ולמקום שאליו הגעת.
    אני מקווה שעזרתי במשהו, בהצלחה לך, אני מחזיקה לך אצבעות

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, משתתפת בצערכם. שנית כמו שכבר נאמר כל הכבוד על בקשת העזרה!! שתדעי שאני ואפרת המדריכה המדהימההההה שלנו נמצאות כאן תמיד בשיל לעזור.
    כמו שכבר נאמר, נסי בערב לאכול את הארוחות העיקריות, ואם זה אפשרי להוציא מהבית את מה שמפיל אותך. יש לך את הכוחות! את יודעת לעשות את זה ואני רק מזכירה לך את ב-ש-מ-י-ר-ה!! זה קורה לכולנו החכמה לדעת לקום מהנפילות האלה כמה שיותר מהר. קומי היום ליום חדש, נערי ברכיים וצאי לדרך חדשה. אל תכעסי על עצמך זה קורה וחלק בלתי נמנע מהתהליך.תעברי רק את היום בצורה מדוייקת וזה כבר יחזיר לך את הכוחות שיש לך! תדאגי לעצמך למרק, לפשטידות טובות וארוחות חמות שמשביעות יותר. והכי הכי חשוב מחכים לך בקבוצה לאחר החג!!!!
    בהצלחהה!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות