חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן,
    התחלתי את הדיאטה לפני כחודש וחצי, תפריט 1200. בשבועיים הראשונית היה נראה שאכן התהליך התחיל, ירדתי כ1.8 ק”ג.
    החל מהשבוע השלישי המשקל קפץ פתאום חזרה למשקל המקורי, ללא שום שינויים בתפריט (המשקל עצמו תקין, וידאתי :))
    מאז אני נאבקת לחזור לפחות לירידה של ה1.8 ק”ג, ולהמשיך הלאה, אבל המשקל תקוע ללא תזוזה!!! מעבר לזה אני גם סובלת מעצירות די חמורה כבר קרוב ל-3 שבועות (ויש לציין שאני מעולם לא סובלת מעצירויות, ונהנית ממע' עיכול בריאה ויציאות סדירות בימים כתיקונים), כמעט ואין לי יציאות!
    אני שותה כ-2.5 ליטר מים ביום.
    הצילו, מה אפשר לעשות!?!? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מציעה לך להתקשר למוקד ולבקש לשוחח עם אורנה. זה לא תקין מה שקורה לך. בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, לנשום עמוק, הכל בסדר. יש שינויים במשקל כי אנחנו אנושיים. גם אם עשיתי בדיוק אותו תפריט הרי ברור שיש שינויים קלים בארוחות מדי יום. מה גם שציינת את בעיית העצירות.
    כל שינוי בתזונה יכול להשפיע על מערכת העיכול, גם כשמדובר בשינוי בריא. עד עתה הורגלת לאכול דברים מסויימים וכעת עברת למאכלים שאולי לא היית אוכלת קודם.
    נסי לשתות בבוקר לפני הקפה 2 כוסות מים פושרים עם לימון סחוט. הוכיח את עצמו כפותר בעיות עצירות.
    וסבלנות זה שם המשחק… במידה ויש לך עודף משקל הירידה תגיע. לא בכל שבוע יורדים,
    ויש גם שבועות עם עליות. קבלי הכל באהבה ותהני גם מהדרך :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות