חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני בן 25 שוקל 101 קילו התחלתי היום את הדיטאה של חלי מקווה שאני אצליח(במיוחד עם החמין של שבת ….הדגים של ערב שישי)חחחחחת תחזיקו לי אצבעות ומקווה שאצליח!!

אלמוני
    לא פעיל

התחלת? כל הכבוד לך, אל תחשוב על אוכל, תחשוב על איך תיראה כשתהיה רזה. כמה זה יהיה יפה, ובריא.
    לגבי שישי, תבקש שיבשלו את הדגים ללא שמן,
    לגבי שבת יכול לאוכל 12 כפות קטניות, ללא הבשר, או שלוש כפות קטניות ומנת בשר.
    אל תשכח שזה רק אוכל ואתה זה ששולט בו ולא הוא בך.
    יהיו הרבה פתויים בדרך אבל אפשר להתגבר עליהם, אם יש כוח ורצון להצליח.
    שיהיה לך המון בהצלחה ועדכן אותנו במהלך העשיה והירידה.
    בהצלחה
    רינת…

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון.
    פה תמיד יעודדו אותך ותוכל לשאול כל שאלה ושאלה שרק עולה לך בראש אפילו אם היא נשמעת לך מצחיקה (אף אחד לא יצחק עליך).
    אל תחשוב על האוכל, כי בתוכנית של חלי אוכלים המון ובאמת המון והדובדבן שבקצפת מה שאין במקומות אחרים (אני לא קוראת לתהליך דיאטה) זאת המנה המותרת של פעם אחת בשבוע עד 600 קלוריות שתתענג עליה ותשיר לה שלא תיגמר לעולם (ממליצה לך לעשות אותה מחוץ לבית) וכן שיראו את האושר שלך על הפנים.
    אתה עוד גבר ומניסיון בקבוצות בנים יורדים יותר מהר (לכם אין מחזור וכו'), כך שיהיה לך יותר קל).
    ממליצה לך להסתכל בסיפורי הצלחה גם של נשים גם של גברים ותראה איזו הרגשה זה עושה.
    אל תשכח לשתות הרבה.
    אם אתה לא רגיל אז כוס לפני ארוחה ואחרי ארוחה זה כבר 12 כוסות מים, ואני מאמינה שבימים חמים אלו אני לפחות שותה המון (החבר הכי טוב שלי שהולך איתי צוד זה הבקבוק מים הקטן שתמיד שנגמר אני ממלאה אותו שוב).

מאחלת לך הצלחה רבה, אל תחשוב על כמה שאתה צריך לרדת כי זה לא יוביל אותך למטרה. תציב לעצמך יעדעם וקטנים (למשל כל 5 ק”ג שזה יפה מאד זה מידה במכנסיים).

ושתדע, שאני פה וכל משפחת חלי גרופ איתך לאורך כל הדרך.

בהצלחה פומיקי חמוד.

שלך ליאל.

אלמוני
    לא פעיל

ברוך הבא לקבוצה ולפורום שיהיה לך המון בהצלחה
    עצם זה שהצטרפת זה כבר טוב מאוד ושלב חשוב מאוד.
    אל תחשוב על שבת כצרה ואין מה לעשות יש לך המון מגוון והמון אפשרויות תבקש שלא יבשלו עם הרבה שמן, תכין דברים מראש ותמיד תמיד תוכל לשאול פה בפורום ותמיד יש מי שיעזור יש את איה מנהלת הפורום וכן יש את המנחה של הקבוצה שלך אז ברוך בואך ובהצלחה רבה מאוד נשמח לעזור לך בכל עת

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות