חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1)לגבי הגרנולה של חלי-מה אתן אומרות?אני יודעת שיש סוג של מיתוס בריאות איתה והיא נחשבת בריאה אבל מרובת קלוריות,מה אתן אומרות ממליצות לקנות?הכל זאת אפשר רק שתי כפות
    2)לגבי הפלאפל החדש של חלי-לא הבנתי איך זה הולך,זה אבקה להכנה?איך מכינים וכמה מותר?

אלמוני
    לא פעיל

אבל מתוק נורא.. ואני אדם שמכור למתוק.
    קשה להפסיק אחרי 2 כפות..
    קניתי ויש לי עדין 43 חבילה לצערי

אלמוני
    לא פעיל

לא מכירה את זו של חלי אבל באופן כללי שתי כפות זה ממש מעט (כמו אוכל לציפורים) ונשמע לי מאוד לא משביע.

אלמוני
    לא פעיל

אני סבבה איתה, יש בי משהו שמעדיף לקנות אותה שאני יודעת שהיא עברה “אישור” של חלי מאשר אחרת בסופר שאני לא בטוחה. גם בזאת של חלי יש כ מיני פירות יבשים חמודים כאלה.
    יחד עם זאת, אני אוכל את זה רק כשאני לא מאד רעבה, זאת ארוחה קטנטונת כזאת… אבל טעימה 🙂

חכי שאקנה את הפלאפל בשני בקבוצה ונראה 😛
    אני מניחה אבל שכן, זאת בטח תהיה אבקה וצריך להוסיף נוזלים כלשהם…

אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני דווקא מאוד אוהבת את הגרנולה כדי לגוון. יש בה המון פירות והיא מתוקה וביחד עם קינמון ויוגורט זה מאוד נחמד, אבל אני מנסה להפחית בגלל שיש בה ממתיקים! ומרגיש לי רע לאכול מליטול על הבוקר…בגלל הממתיקים תקופה מאוד ארוכה לא קניתי אותה, אבל ממש היה חסר לי גיוון וזה לא מתקלקל אז החלטתי לקנות ולנסות. אני אוכלת פעם בשבועיים בערך. (אני זוכרת שכתבת שגם את נמנעת ממתיקים)

מסכימה עם הבנות שאמרו שהיא לא הכי משביעה בעולם, זה מתאים יותר לימים רגועים וכדי לגוון אחת לכמה זמן.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות