היי, בעקבות זה שאני מתאמנת ולא מצליחה להוריד במשקל, המאמנת שלי המליצה להעשיר את התפריט בחלבון ולהפחית בפחמימות.
היא אמרה לא לוותר לגמרי אלא להפחית מעט.
אז למשל במקום 2 פרוסות לחם קל אכלתי אתמול בערב אחת עם כפול חלבון והרבה ירקות בתנור וסלט ירקות וממש לא הרגשתי רעבה ואפילו מרגישה קצת יותר קלילה (:
יש מישהי שניסתה פעם לעשות ככה?
וגם מישהי יודעת כמה גרם זה 2 כפות גבינה? כי כשאני בעבודה אני קונה את הגביעים הקטנים של הגבינה לבנה שזה 125 גרם. אבל הייתי רוצה לדעת כמה אני יכולה לאכול מזה
בתכנית של חלי לא מחליפים פחמימה בחלבון. מציעה לך לדאוג שהחלבון שבתפריט הוא חלבון איכותי (עוף, בשר רזה, טונה, דגים, קוטג) ופחות חלבון לא איכותי כמו מעדנים, גלידוניות. ולא לעשות פחמימה מרובעת או סושי כתחליף לארוחת צהריים. זה אמור לתת לך הרבה מאוד חלבון ביום.
גבינה לבנה 5% היא 100 קלוריות ל 100 גרם משמע בערך 80 גרם זה מנת חלבון.
אבל את יכולה בארוחת צהריים לאכול חלבון כפול וירקות בלי פחמימה
(בעבר כך המדריכה אמרה לי)
את יכולה לחלק לעצמך במהלך השבוע חלק חלבון כפול בלי פחמימה וחלק ארוחת צהריים רגילה.
תראי איך זה עובד לך.
אני עשיתי הפרדה בין פחמימות לחלבונים , נדמה לי שגם יש לזה שם, אטקינסון או משהו. לא חשוב. נגרם לי נזק רב: היו לי שיהוקים ברמה מסוכנת ממש, וצרבות מטורפות. לקח לי שלשה חדשים לחזור לעצמי. הרופאה עלתה על הבעייה מיידית. אינני אומרת שזה לא מתאים לכולם, רק היי עם האצבע על הדופק. חוצמזה, ברור שאינך יוררדת כי יש לך יותר מסת שריר. לא הכל במספר. יש גם מראה והרגשה אישית . בהצלחה