נכנסתי לתפריט ויש לך כמה אופציות שיכולות להיות בתוכנית
קודם כל, הסלט ישראלי- תשאלי כמה אחוז הפטה (ברוב המקומות היא 5%) ואז את יכולה לעשות ארוחת ערב (90 גרם פטה כחלבון וחצי, פרוסת לחם אחת כפחמימה וכף רוטב כשומן)
תבקשי בלי קרוטונים, טחינה וזיתים (או שישימו הכל בצד- גם את הפטה)
סלט טונה- בתור ארוחת צהריים בתנאי שהטונה לא עם מיונז, תישאלי.
אם היא לא, תבקשי גם אותה בצד ותשימי לך בסלט בכמות שניראית לך כמו קופסת טונה
ביצה קשה- תוודאי שהיא לא מגורדת וככה תוכלי לפהריד בין הלבן לצהוב ולאכול רק את הלבן
פילה סלומון וירקות צלוייה כארוחת צהריים- תבקשי בלי שמן ובכל זאת תוותרי על מנת שומן כי סביר להניח שכן ישימו שמן.. תשאלי כמה גרם הדג (הטבח יודע בוודאות)
רביולי בטטה- המקרה הכי פחות טעים אבל גם לא רע בכלל זה לבקש את הרביולי בטטה עם רוטב עגבניות פשוט ואז תעשי פחמימה מרובעת.
תהני יקירה!