אני מכינה המון מהמתכונים ויש לי גם כל מיני שידרוגים משל עצמי שעדיין עומדים בתוכנית, אני יודעת כל מתכון שתביאי לי אם יש סיכוי להפוך אותו לקביל בתוכנית או שאין בכלל מה לנסות- וזה בא עם הניסיון.
הרעיון הכללי הוא לקרוא לכל דבר בשמו ולשנות כמויות- נגיד הכי פשוט- פשטידת כרובית/ברוקולי שאני מכינה לי מידי פעם-
כרובית (חינמי)
3 כפות קמח מלא (2 מנות פחמימה)
2 כפות מיונז קל (2 מנות שומן)
תבלינים (חינמי)
כל הפשטידה הזאת יחד שווה ל2 מנות פחמימה ו2 מנות שומן משמע שחצי פשטידה שווה לפחמימה+שומן.
ויש מקרים שמתכונים לא יוכלו להיות בתוכנית בכל מקרה- נגיד מתכונים עם מרכיבים שלא בתוכנית- חמאה בכמות גדולה או שוקולד.
אם יש לך איזה מתכון ספציפי שאת רוצה שאנסה לשנות אותו גם לתוכנית את מוזמנת להעלות