חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #139544
    אלמוני
    לא פעיל

    הספר מצויין ויש בו הרבה מתכונים שמפרטים את הערך הקלורי וההרכב. האם אפשר לקבל הנחייה מפורטת איך להשתמש בו בלי לעשות טעויות במסגרת התוכנית?

    #139545
    אלמוני
    לא פעיל

    אני חושבת שזה ישמח כאן הרבה אנשים. עשיתי עכשיו את המתכון של תוספת תפוחי אדמה מאודים עם פטריות (אני שמתי טריות) יצא מדהים.
    השאלה היא יותר לגבי מנות מורכבות יותר.

    #139546
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מכינה המון מהמתכונים ויש לי גם כל מיני שידרוגים משל עצמי שעדיין עומדים בתוכנית, אני יודעת כל מתכון שתביאי לי אם יש סיכוי להפוך אותו לקביל בתוכנית או שאין בכלל מה לנסות- וזה בא עם הניסיון.
    הרעיון הכללי הוא לקרוא לכל דבר בשמו ולשנות כמויות- נגיד הכי פשוט- פשטידת כרובית/ברוקולי שאני מכינה לי מידי פעם-
    כרובית (חינמי)
    3 כפות קמח מלא (2 מנות פחמימה)
    2 כפות מיונז קל (2 מנות שומן)
    תבלינים (חינמי)

    כל הפשטידה הזאת יחד שווה ל2 מנות פחמימה ו2 מנות שומן משמע שחצי פשטידה שווה לפחמימה+שומן.
    ויש מקרים שמתכונים לא יוכלו להיות בתוכנית בכל מקרה- נגיד מתכונים עם מרכיבים שלא בתוכנית- חמאה בכמות גדולה או שוקולד.

    אם יש לך איזה מתכון ספציפי שאת רוצה שאנסה לשנות אותו גם לתוכנית את מוזמנת להעלות

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות