שלום לפורום המקסים. זמן מה עוקבת כאן אחר הודעות, מזדהה בטירוף עם כל המתקשים למינהם וחולמת להיות אחת מסיפורי ההצלחה.. אני בחורה בת 26 שחולמת להיות רזה בערך מאז שאני זוכרת את עצמי. תמיד הייתי מלאה, בערך 15 ק”ג מעל המשקל הרצוי.. אבל לשמנה הפכתי לפני בערך שלושה חודשים. לא חשבתי לעולם שאגיע להגדרה של 'שמנה', במראה ובמשקל..והנה זה קרה. היום יש לי כ-35 ק”ג מיותרים…זמן רב התכחשתי למציאות והשתדלתי לטשטש עם בגדים אבל הגעתי למצב שאני לא יכולה לטשטש את הקושי שלי לעלות במדרגות, את הפדיחה למדוד נעליים בחנות ובקושי להצליח להתכופף, את הכובד והמאסיביות החדשה שאני לא רגילה אליה.. אז זה כבר הרבה מעבר ללהכנס לג'ינס אהוב, זה כבר סכנה בריאותית.. ואי אפשר להמשיך כך.
במובן מסוים התמכרתי למתוקים ובצקים ובעת מצוקה זו הנחמה שלי…בכל החגים האחרונים כולל היום – יום העצמאות, אכלתי הרבה מאוד וכשחזרתי הביתה הרגשתי רע מאוד פיזית, כבדה ומסורבלת והחלטתי שלא עוד. הגיע הזמן להחזיר את השליטה לחיי, שליטה על מה שנכנס לפה, שליטה בבריאות שלי.. אז החלטתילהצטרף אליכם רשמית.
אני מתגעגעת לחיי הקודמים (אפילו עם ה-15 ק”ג עודפים), מתגעגעת לפעולות הפשוטות שלא היו קשות ומכבידות, מתגעגעת לתקופה פשוטה יותר שבה ג'ינס היה פריט שהייתי יכולה עוד ללבוש…
אז אני שירז… בקרוב שמנה משוקמת.