חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לפורום המקסים. זמן מה עוקבת כאן אחר הודעות, מזדהה בטירוף עם כל המתקשים למינהם וחולמת להיות אחת מסיפורי ההצלחה.. אני בחורה בת 26 שחולמת להיות רזה בערך מאז שאני זוכרת את עצמי. תמיד הייתי מלאה, בערך 15 ק”ג מעל המשקל הרצוי.. אבל לשמנה הפכתי לפני בערך שלושה חודשים. לא חשבתי לעולם שאגיע להגדרה של 'שמנה', במראה ובמשקל..והנה זה קרה. היום יש לי כ-35 ק”ג מיותרים…זמן רב התכחשתי למציאות והשתדלתי לטשטש עם בגדים אבל הגעתי למצב שאני לא יכולה לטשטש את הקושי שלי לעלות במדרגות, את הפדיחה למדוד נעליים בחנות ובקושי להצליח להתכופף, את הכובד והמאסיביות החדשה שאני לא רגילה אליה.. אז זה כבר הרבה מעבר ללהכנס לג'ינס אהוב, זה כבר סכנה בריאותית.. ואי אפשר להמשיך כך.
    במובן מסוים התמכרתי למתוקים ובצקים ובעת מצוקה זו הנחמה שלי…בכל החגים האחרונים כולל היום – יום העצמאות, אכלתי הרבה מאוד וכשחזרתי הביתה הרגשתי רע מאוד פיזית, כבדה ומסורבלת והחלטתי שלא עוד. הגיע הזמן להחזיר את השליטה לחיי, שליטה על מה שנכנס לפה, שליטה בבריאות שלי.. אז החלטתילהצטרף אליכם רשמית.
    אני מתגעגעת לחיי הקודמים (אפילו עם ה-15 ק”ג עודפים), מתגעגעת לפעולות הפשוטות שלא היו קשות ומכבידות, מתגעגעת לתקופה פשוטה יותר שבה ג'ינס היה פריט שהייתי יכולה עוד ללבוש…
    אז אני שירז… בקרוב שמנה משוקמת.

אלמוני
    לא פעיל

החלטה נבונה – לכל הדעות :אוהב:
    בהצלחה ענקית !

אלמוני
    לא פעיל

גם אני חדשה פה ומרגישה בדיוק כמוך. התחלתי לקחת שליטה על חיי ועל מה שנכנס לי לפה . לא פשוט , מאתגר להלחחם בכל השדים ובאכילה הרגשית שהתרגלתי אליה כ”כ טוב כל החיים . מאחלת לשתינו בהצלחה ובקרוב או ברחוק לא משנה לי העיקר שיקרה ניהיה שמנות משוקמות. סופ”ש נעים

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה למשפחת חלי ממן, הגעת למקום הנכון שבאמצעות חשיבה
    נכונה התנהלות ותוכנית תוביל אותך לחלום המיוחל.
    ברגע שתתחילי לעשות את התוכנית ולשנות את הרגלי האכילה את תראי תוצאות…
    המון המון בהצלחה ותדעי כבעלת ניסיון שחלומות אכן מתגשמים :שמח1: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ברוכהה הבאהה!!!! זאת החלטה נכונה..כי גם לי היה קשה בכלל מה שכתבת..אומנם העודף משקל שלי עומד על 20 קילו אחרי שירדתי בחודש שלוש 200 הקבוצה של חלי מדהימה ואת תתקבלי תמיכה מכולנו!!!! אני תמיד כאן בשבילך! שמחה שהצתרפת ליאה :אוהב: :אוהב: :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

נתחיל מהסוף …. “בקרוב שמנה משוקמת” … ונמשיך לשורה הראשונה “חולמת להיות אחת מסיפורי ההצלחה”.
    שירז, יש לך חלום ועכשיו את פשוט מציירת אותו!!! זהו את שם!!
    כל מה שכתבת באמצע היה תיאור מרגש מאוד של הווה שבמהרה יהפוך לעבר ו… לחלק מסיפור ההצלחה שלך.
    אז כל שנותר לי הוא לאחל לך ברוכה הבאה למשפחה ובהצלחוש :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות