- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/04/2010 בשעה 11:11 #145867
אלמוני
לא פעילהיי כולם,
חוזרת לכאן כי אני צריכה את הכחוחות האלה…
לפני כשנה לאחר ניסיונות רבים בתחום הדיאטה החלטתי שאני מצטרפת לקבוצת התמיכה של חלי ממן…
התחלתי ללכת וכמובן שהתחלתי להוריד במשקל, אכלתי צמוד לתפריט, נהנתי מהארוחות, נהנתי מהתליך והרגשתי כל כך אבל כל כך טוב עם עצמי.. לאחר כשלושה חודשים הורדתי 6 ק”ג אבל היות ואני סטודנטית והמצב הכלכלי שלי לא מזהיר במיוחד הפסקתי ללכת, כבר לא היה לי איך לשלם.. כמובן שמהר מאוד העליתי בחזרה את כל מה שהורדתי ומאז אני בעודף משקל של כ- 10 קילו, בוכה על זה כל יום ולא עושה כלום בנידון, זה הדבר שמעסיק אותי ברוב שעות היום, כל היום אני רוטנת ומתלוננת על כמה שאני שמנה, על כך שהבגדים הישנים בארון לא עולים עליי, אני הולכת לחדר כושר אבל אוכלת ממש ממש לא מסודר כיוון שסדר היום שלי מבולגן.. אני מיואשת כל כך.. התחלתי ללכת לפגישות עם הדיאטנית של חדר הכושר אבל אני לא מתמידה, עלה לי הון תועפות הפגישות האלה, ואני לא הולכת, העיקר שאת הכסף שילמתי, לא הורדתי כלום, יותר מכך, העליתי במשקל ואני מעלה ומעלה ואני כל כך רוצה לבלום את זה ולא יודעת איך. אני כל יום מנסה מחדש אבל לא הולך לי.. המסגרת של הקבוצה נתנה לי כל כך הרבה כוחות וחיזוקים ורק שם באמת הצלחתי להתמיד… אני כל כך מיואשת וזקוקה לעזרה…12/04/2019 בשעה 16:02 #145869אלמוני
לא פעילהיי מיכל..
ראשית, את זקוקה לחיבוק אמיתי, חיבוק דב, גדול, מכיל ואוהב..אז בואי לחיבוק..:))
התשובה ל”בעיה” שלך נמצאת בגוף ההודעה ואת כתבת אותה לעצמך רק שנראה לי שאת צריכה שמישהו ידגיש לך את זה:”המסגרת של הקבוצה נתנה לי כל כך הרבה כוחות וחיזוקים ורק שם באמת הצלחתי להתמיד”…אז אם העזרה שאת כל כך זקוקה לה נמצאת שם..חזרי הביתה, חזרי לקבוצה..
רטינות, כעסים, רגשות שליליים וכדומה לא יעזרו לך בתהליך, להיפך..זה רק יגרום לך לקבע את אורח החיים הלא בריא..אז צאי משם..התחילי עם שינויים קטנים..וחזרי לתוכנית בקצב שלך..
כל מסגרת שתעניק לך עזרה זה מעולה..אבל רק מללכת לקבוצה או רק מלשלם לדיאטנית לא יורדים במשקל…יורדים במשקל מעשייה !
בהצלחה12/04/2019 בשעה 16:02 #145871אלמוני
לא פעילמכיוון שאני נמצאת באותו מצב כמו שלך הרשתי לעצמי לכתוב לך… גם אני סטודנטית, ומי כמונו יודע שגם מאתיים שקל בחודש זה כסף כשאתה סטודנט עני 🙂 אני הרבה זמן הבטחתי לעצמי שאני מצטרפת לקבוצה של “חלי גרופ” ומה שמנע ממני זה הכסף… ניסיתי מליון דיאטות וכלום לא הלך, בכל פעם ירדתי קצת ותוך זמן קצר העליתי הכל+ עוד כמה קילוגרמים מהתסכול… בסופו של דבר, אחרי התלבטויות, החלטתי לקצץ בדברים אחרים כמו בילויים וקניות, ואת הכסף הזה אני נהנת לשלם לקבוצה 🙂 אני רק בתחילת התהליך אבל מרגישה מצויין, התכנית נוחה ואני מחכה כל שבוע להגיע לקבוצה!אין מה לעשות- המסגרת של הקבוצה ממש עוזרת. אני ממליצה לך בחום לאפשר לעצמך את זה גם אם זה דורש לקצץ קצת בדברים אחרים, שיהיה לך מלא בהצלחה 🙂
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.