חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

להתחיל את התהליך.
    ואיזו השראה וכוחות הסיפור הזה נותן!

חברים יקרים אני לא יכולה לתאר את ההתרגשות שעוברת בי ביום המרגש הזה אני בהחלט יכולה לומר היום המאושר בחיי…כלכך חיכיתי לרגע הזה והוא הגיע הרגע שכל כך חיכיתי לו אני גאה ומתרגשת לשתף אתכם..היום אני סוגרת בידיוק שנה בתהליך המדהים הזה וקיבלתי את המתנה הכי מרגשת ומדהימה שיכולה להיות השמירה!!! הגעתי היום לשמירה אני לא מעכלת עדיין שאני אומרת את זה הגעתי לשמירה כלכך חיכיתי לרגע הזה היום אני פחות 85.700 ק”ג! לא חשבתי שהיום הזה יגיע כלכך מהר אבל שנה חלפה לה כמו שבוע והכל הודות למדריך המדהים שלי ניסים ולחלי לתוכנית המדהימה שלה…אני שהגעתי לקבוצה רק כדי להוכיח לכולם שהם טועים וכי אין פתרון שרק קיצור קיבה הוא הפתרון וכי אין מצב שאני יצליח,לא האמנתי שאני יכולה לא ידעתי שאני מסוגלת, אבל בזכות התוכנית המדהימה הצלחתי!!! וזה רק מוכיח שהכל אפשרי,המזל הגדול שלי היה שהגעתי לקבוצה של חלי והכרתי את ניסים שהציל לי את החיים וגרם לי להאמין בעצמי וביכולות שלי ובעד כמה אני מסוגלת הוא גרם לי להעריך את התהליך ולהתאהב בדרך המדהימה הזאת ולהצליח!! זו שוט הרגשה מדהימה של לא להיות כבדה יותר,היכולת ללכת ברחוב בלי הרגשת הכרבדות,בלי התנשפות,בלי כאבי רגליים היכולת ללכת לקנותל בגדים ולהרגיש טוב עם מה שאני לובשת,היכולת לקבל את החיים שלי במתנה כי רק עכשיו אני מתחילה לחיות ושום דבר מזה לא היה קורה בלי הדרך המדהימה הזאת!! אני בתור אחת שניסתה כל דיאטה אפשרית והעדיפה לבחור בדרך הקלה בחרתי בדרך “הקשה” והצלחתי! בזכות התוכנית הבנתי שאין דבר כזה דרך קשה אנהי יכולה להגיד שמשבוע לשבוע נהנתי יותר ויותר למדתי להעריך ולהכיר את עצמי מחדש לא היה שום רגע שהרגשתי בדיאטה התפריטים המגוונים של חלי,המתכונים הטעימים והטיפים המדהימים של ניסים והקבוצה רק חיזקו וגרמו לי להיות חזקה יותר ולהבין שזו הדרך הנכונה וכי אין דבר כזה דיאטה אלה אכילה נכונה ובריאה אני שוט לא בד'יאטה אני נהנת מהארוחות נהנת מהמנה מותרת (עכשיו עוד יותר שיש לי 2 מנות מותרות יששש!!!) אני פשוט גיליתי דרך מדהימה ששינתה לי את החיים מקצה לקצה אין אדם שמאושר ממני זכיתי בחיים חדשים,להתעורר כל בוקר עם חיוך על הפנים ופשוט להיות מאושרת להתלבש,לנעול עקבים שבעבר לא הייתי מסוגלת ללכת איתם,להצטלם!! לא להתבייש,להפסיק להמציא תירוצים לעצמי ולסובבים למה אני לא יכולה לבוא לאירועים,להצטלם במקום להיות הצלמת להכין אוכל במקום רק לאכול ופשוט להיות מאושרת!! תגידו לי אתם יש דבר יותר טעים מזה? אני לא חושבת!!! ההרגשה הזו שווה את הכל..אני עכשיו יודעת שכל אחד צריך להאמין בעצמו ולתת לעצמו את ההזמדנות בתהליך המדהים ולא לוותר כי התוכנית המדהימה הזאת היא הסוד להצלחה!!! אני רוצה להודות למדריך המדהים שלי לניסים האחד והיחיד וחלי האלופה על התוכנית,הדרך,הפרגון,ההתמדה והאמונה!! אני בנאדם חדש ובלעדייכם כל זה לא היה קורה!! תודה לך ניסים שהצלת לי את החיים אתה אחד ויחיד אין אנשים עם סבלנות,כוח רצון,אנרגיות ולב כמו שלך!! בלי האמונה שלך בי כל זה לא היה קורה תודה שהאמנת בי לני שהאמנתי בעצמי,תודה על האכפתיות,העזרה,הסבלנות,השיחות, העידוד,התמיכה תודה על מי ומה שאתה עבורי אני אפילו לא יכולה לתאר במילים עד כמה אני מעריכה ומודה לך אתה אדם יחיד במינו אני מודה על הרגע שבו הגעתי לקבוצה זה ממש נס,הצלת אותי גרמת לי להצליח וזה לא מובן מאליו!! אתה מדהיםם!! התהליך הזו זה ההוכחה שמי שרוצה יכול להצליח הכי חשוב זה לרצות את זה ולהאמין בעצמכם וכמובן שלושת המפתחות להצלחה אמונה,סבלנות והתמדה!! כי מי שרוצה מצליח!! שיהיה בהצלחה לכולם:)
    עצות הדיאטה של אמילי:
    1. להאמין בעצמך. הדבר הראשון הוא להבין שאנו יכולים ומסוגלים לעשות את זה, במקום לוותר ולבחור בדרך הקלה.

2. להצטרף למסגרת. המסגרת לא חייבת להיות קבוצה שבה מדברים ושומעים אחרים, אלא אפשר גם להגדיר יום מסוים בשבוע שבו נשקלים ומפקחים באופן עצמאי על התהליך.

3. תכנון מוקדם וניהול יומן אכילה . דעו מה אתם הולכים לאכול השבוע, מה צריך לבשל ומה צריך לקנות בסופרמרקט, וכך לא תמצאו את עצמכם מנשנשי שטויות. אם אני יודעת שבימי שלישי אני עובדת עד מאוחר, אעשה באותו יום תפריט כריכים ואגיע מוכנה מראש, כדי שלא אלך לקנות פיצה בחוץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4144490,00.html

* סיפורה של אמילי מובא גם בסיפורי ההצלחה שבאתר.

אלמוני
    לא פעיל

אמילי אמנם דוגמא מדהימה אבל לא היחידה, בכל יום יש עוד ועוד סיפורים בפייסבוק וגם סיפורי הצלחה כאן באתר.
    אין טוב ממראה עיניים, ים מוטיבציה והשראה, כנסו לקרוא ולקבל כוח

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך!!!
    איזה סיפור מדהים.
    ריגשת אותי מאד.
    מאחלת לך הצלחה בדרך שבחרת – ומאושרת בשבילך על שהצלחת להגשים כך את משאלת ליבך (ועל הדרך להרגיש ככה את אמא שלך ז”ל איתך)

כל הכבוד!!!

אלמוני
    לא פעיל

רשמתי שבסיפורה היא נתנה לי המון השראה וכוחות.
    יש כמה דברים בסיפורה המקבילים אליי, אבל זו לא אני.
    אני ממש בתחילת דרכי….

הלוואי שאזכה להגיע לשלב בו ישימו את תמונותיי של לפני-אחרי
    והלוואי שיגיבו בעתיד לסיפורי כפי שאתן, בנות יקרות, הגבתן לסיפורה של אמילי 🙂

כפית, תודה רבה! :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות