חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר שבת מדהים לכולם…..
    החלטתי לשתף אתכם בסרט שראיתי אתמול. “הסוד”, אולי רובכם שמעתם עליו או על הספר. זה טרנד מטורף בתקופה האחרונה. סוד שאמור לשפר את חיינו מכל היבט כל שהוא. אני בדרך כלל באופיי מתנגדת לטרנדים ואף סולדת מהם. אבל עקב המלצות של אנשים רבים ושעמום מטורף בטלביזיה מאוחר בלילה, החלטתי לראות אותו בצורה הכי לא נוחה שיש והיא על גבי המחשב. אני חייבת לציין שבתחילת הסרט הייתי מאוד ספקנית והכל נראה לי סיסמאות קיטשיות אבל אז אמרתי לעצמי:”איה, אולי תראי ותתני צ'אנס בלי לחשוב כלום..”, וכך עשיתי אחרי כמה דקות, והסרט לא קצר..:).
    יש שם משפטים חזקים בטירוף וגם סיפורים אישיים של אנשים שהם ממש בגדר ניסים. המוסיקה שמלווה את הסרט גם הכניסה אותי לעניין. במהלך הצפייה בסרט לא הפסקתי לחשוב על סיטאוציות בעברי שהצלחתי לברוא רק בגלל שחשבתי עליהם, בין אם מדובר בסיטואציות טובות ובין אם לא.
    לסיכום, אני חושבת שזה כדאי שתראו את הסרט ותצאו ממנו עם מחשבות…ולא משנה איזה..אם זה בנוגע לתהליך של שינוי הרגלי אכילה ואם זה קשור להיבטים אחרים בחייכם.
    בסופו של דבר, אני מאמינה בזה, אני זו שבוראת את עצמי ולא אף אחד אחר..אני זו שמזמנת לעצמי סיטואציות והזדמנויות, וזאת רק על ידי כוח המחשבה והעשייה…
    אז מי שמעוניין, תחפשו בגוגל את המילה סוד ותגיעו לקישור של הסרטון שמתורגם לעברית…או שתלכו לראות בקולנוע…
    שלכם,
    שבת קסומה
    איה
    “מתחילת התהליך ישבתי בקבוצה ואמרתי שאני אנצח את השומנים, דמיינתי במוחי איך אני עושה זאת, ואיך אראה כשאגיע לפסגה…היום אני שם…והרבה בזכות הדימיון והמחשבה”…

אלמוני
    לא פעיל

זה עובד..!!בסרט (יש לי גם את הספר) הם ממש אומרים שהמחשבות שלנו (לטוב ולרע..היקום לא מבדיל…) מושכות את המתרחש בחיינו…מבחינה אנרגטית פיזיקלית..עד כמה שלא פשוט להאמין ולקבל…ניסיתי..ובכל פעם שבאמת הרגשתי ;שאקבל והאמנתי..זה קרה!! אם נכנס ספק..אז זה לא מצליח..כמו שהם אומרים..שווה נסיון!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות