חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום המנחה דיברה על ניצחון… מהו ניצחון בכלל?
    כשהיא שאלה את זה, חשבתי לעצמי…. שהשבוע ניצחתי… לא ניצחתי את עצמי, כי אני לא מתחרה בעצמי… ניצחתי את השד המעצבן הזה שיושב לידי וכשהוא רואה שוקולד, הוא לוחש לי לאוזן שמקובייה אחת אני לא אשמיו… אבל אני יודעת שאני בנאדם שלא מסתפק בקובייה אחת.. וקובייה אחת תוביל לעוד קובייה ולעוד קובייה ותוביל לשורה שלמה ואז גם לחפיסה שלמה… אז ניצחתי אותו בכך שהצלחתי להתעלם ממנו ואפילו שמישהו מהעבודה כל הזמן דואג “לפנק” אותי בשוקולד, והוא שם לידי חפיסת שלמה ואותה חפיסה ישבה לידי במשך משמרת כפולה של 13 שעות, לא נגעתי אפילו בקוביה אחת…. אז כל פעם דאגתי לחלק מהשוקולד הזה לעובדים רק כדי שהוא יראה שחצי חפיסה חוסלה… והוא יחשוב שאכלתי מזה, שלא יעלב…. אז באמת הרגשתי שניצחתי… וזו תחושה מדהימה שאין כמוה! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    בשבילי לנצח זה לצאת לעבודה למשמרת כפולה של 13 שעות עם תיק אוכל מאורגן לכל היום, עם פירות, ירקות ושלושה ליטר מים… ולא להרגיש צורך לנשנש…
    בשבילי לנצח זה לצאת ביום שבת ב- 8 בבוקר ברוח שנושבת בחוץ ובקור המעצבן הזה, להליכה מהירה של שעה ולחזור מפוצצת באנרגיות חיוביות!!!
    אז השבוע בהחלט ניצחתי… ואני יודעת ובטוחה שאמשיך לנצח… כי זו הרגשה מדהימה!!!

אלמוני
    לא פעיל

אחלה ניצחון,אחלה עשיה את תותחית.פייר איזה כייף זה תחושת הניצחון?איזה כייף זה שבת בבוקר הליכה כשהכל שקט ואז חוזרים חזרה הביתה מפוצצים אנרגיה…(מכירה את זה גם אני עושה).מאחלת לך בהצלחה בהמשך ושתמיד תהיי עם תחושת הניצחון.אוסי

אלמוני
    לא פעיל

איזו גישה מדהימה ועם גישה כזאת אין ספק בכלל שתצליחי בכל.
    המשיכי להתעלם מכל “הנשמות הטובות” שמנסות רק להרוס לנו והוכיחי להם שאת חזקה ויכולה לעשות כל מה שרק תרצי.
    המון המון בהצלחה בהמשך!!!

אלמוני
    לא פעיל

איזו גישה מדהימה ועם גישה כזאת אין ספק בכלל שתצליחי בכל.
    המשיכי להתעלם מכל “הנשמות הטובות” שמנסות רק להרוס לנו והוכיחי להם שאת חזקה ויכולה לעשות כל מה שרק תרצי.
    המון המון בהצלחה בהמשך!!!

אלמוני
    לא פעיל

את פשוט גדולה!!!!!!!!! אין לי מילה אחרת !!!! ריגשת אותי מאוד!! החולשה שלי זה גם ממתקים – אני אוכלת אותם כמותרת, לכן ממש ריגשת אותי!!
    אני אשמור את הסיפור שלך אצלי בלב, ואזכר בך אם תיהייה לי סיטואציה דומה!!
    תודה לך! וכל הכבוד – בהחלט ניצחת!!!!!!!!! 🙂

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות