חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

בוקר טוב לכל חברי הקבוצה ולחברי לדרך חיים, בוקר טוב לאורנה מנהלת הפורום,
    אשמח לעזרתכם,
    אני בתכנית כבר חודש ושבוע, משלבת את התפריט יחד עם התעמלות אירובית כמו קיקבוקס, זומבה וספינינג. אבל המשקל אל זז…. בשבוע הראשון ירדתי 100 גרם, בשבוע השני ירדת 2.200 ק”ג, ומאז אני רק עולה במשקל כשבשבוע השלישי עליתי 100 גרם, שבוע רביעי עליתי 1.400 ק”ג ובשבוע אחרון עליתי 200 גרם. בסך הכל יש לי בכיס 600 גרם…. בתקופה של חודש ושבוע
    ממש ממש ממש מתוסכלת אני מקפידה על ספורט 3 פעמים בשבוע וכפי שציינתי בעיקר אימון אירובי לא מרימה מקולות וכאתה בכלל,
    המדירכה שלי לקבוצה אומרת שכנראה זה בגלל מסת שריר אבל ההיקפים אמורים להצטמצם וגם זה משהו שאני לא רואה בכלל, המידה נשארת אותו הדבר…. בקיצור בכל אותו הדבר ורק אני קורעת את העצמי בספורט וצמודה לתפריט של 1200 קלוריות של התכנית של חלי ממן.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי שינוי אולי שאני צריכה לבצע מהניסיון המקצועי כמובן.
    תודה מראש
    דיאנה :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

האם את שותה מספיק? כמה את שותה?? כי כשאני הייתי מקפידה באוכל ובספורט וכמעט לא הייתי שותה לא הייתי יורדת. לכן אני שואלת. כשהתחלתי לשתות מים(לפחות ליטר וחצי ביום) התחלתי לרדת. :קול:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני עושה ספורט כמוך ורזיתי 17 קג, רגע לפני שמירה!
    ממליצה לך מאוד על רישום, על פחמימה מדוייקת כמו פר לחם, טוסטעים, וכמובן פחות אורז או פסטה כי שם אנחנו לא יודעים לדייק בגודל הכף, פירות רק בינוני קטן ולא אבטיח וכו כי גם שם אנחנו מגזימים, מנה מותרת- מדוייקת מהרשימה הכתובה ולא פתוחה ומשוערת( כאן אני תמיד נופלת אך יחד עם הנפילה ירדתי יפה אל בהרבה יותר זמן מאחאים שהם במשקל כמוני- בשנה)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות