היי לכולן ואיזה כיף לי שהצטרפתי לחלי ממן המהממת!!
כתבתי הודעה קודם ממש מושקעת וארוכה והיא נמחקה לייייי
אז מנסה שוב
השאלה שלי היא כזאת.. אני שועלה ותיקה כבר בענייני דיאטות וכאלה. עשיתי בעברי שומרי משקל, ובינתיים הדיאטה הזו הכי מתאימה לי. אני גם נהנית לעשות אותה ולא ממש מרגישה שאני בדיאטה וזה כיף! כי אפשר המון דברים!
בכל מקרה, כמנוסה אני גם מכירה את הגוף שלי ויודעת שאני ופחממות לא חברים. וזאת בלשון המעטה. אני בשבוע 5 ושלושה שבועות ראשונים לא ירדתי גרם! והקפדתי בדיוק על התפריט ועשיתי כל יום הליכה של עליות קשות של 30 דקות! רק אחרי שהורדתי קצת פחממות והמרתי על דעת עצמי במקום פחממות חלבונים אז התחלתי לרדת.. אמנם גם במשורה, אבל לפחות רואים תוצאה.
מה שרציתי לשאול, זה האם זה מותר? אני יודעת שזה לא מומלץ, אבל אם במקרה ואני באמת מכירה את הגוף שלי ויודעת שפחממות אצלי זה ביג נו נו, איך להמיר? נגיד מנת פחממה שווה למנת שומן? או נגיד בא. צהריים לוותר על הפחממות ובמקום לקחת יותר בשר? נגיד 200 גרם או 150 גרם? ומה בדבר ארוחות ערב, חלבון גבינה. אפשר להמיר אותו לפעמים נגיד ב 7 שקדים? או נגיד מנת שומן? במה ניתן להמיר אותה? אני יודעת שזה לא מומלץ אבל שוב, אני מכירה מאד את הגוף שלי! רק שאני מפחיתה פחממות אני מתחילה לרדת!!! ובינתיים אני כן רואה תוצאות!
אשמח לתגובה