חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הקבוצה גדולה מדי, החדר צפוף מדי, וחסרה תשומת לב אישית. דחוף תפתחו עוד קבוצות.
    יש מספיק מקומות לשכור ברמת אביב רק צריך לחפש.
    כמו כן, אם אתם רוצים להתבסס באזור תביאו מישהו מקומי, מאזור המרכז שמכיר מסעדות באזור, שמכיר את הטרנדים של התזונה באזור. המקומיות של המדריך חשובה עד לרמה של באיזה מקומות באזור נעים לעשות בחוץ כושר. אולי תנסו להביא מדריך גבר יש לכם כמה טובים באזור המרכז. גם לא יזיק שתביאו מישהו מפרדן, נחמד בתור בן אדם. למשל איתמר מבת ים וירושלים שאתם מזכירים בדף הפייסבוק שלכם.

אלמוני
    לא פעיל

האזור ממנו המנחה מגיע או היכרותו עם האזור שלך לא רלונטים לאיכות הקבוצה. המנחה לא אמור להאכיל אותנו בכפית עד לרמת המסעדות שבהן נאכל, או המכונים בהם נתאמן.
    מישהו מפרדן? לא הבנתי את כוונתך, אבל באופן אישי, אני חושבת שאם יש לך בעיה עם המנחה, כדאי שתחליפי קבוצה. להציע שיביאו מנחה אחר (ועדיף גבר) בפורום וליצור תחושה לא נעימה בטח לא יעזור. לא לך לא לקבוצה ולא למנחה.

נ.ב, אני לא מנחה ואני לא מקושרת לאף אחד בחברה.

אלמוני
    לא פעיל

אני חושבת שאם הייתי מנחה הייתי נעלבת מאוד ממהודעה הזו.

רצית להעביר משהו חיובי ויצא לך משהו שלילי ביותר!
    פשוט פסלת על הסף את המנחה שמעבירה ברמת אביב.
    כמשתתפת ותיקה בקבוצות, משתתפת שמכורה למנחה שלה, אני מציעה לך לעבור לקבוצה אחרת באיזור שלך ולהפיק את המיטב ולא להרעיל את הפורום או את הקבוצה שלך, כי לך לא מתאים!

לתשומת ליבך!

אלמוני
    לא פעיל

המנחה ברמת אביב היא מנחה ברמת על!
    רגישה, חכמה וותיקה…אין עליה פשוט מדהימה!
    אם המקום צפוף סביר להניח שימצאו מקום אחר, גם למנחה לא נעים שצפוף ולמשתתפים לא נוח.
    בעניין המסעדות זה ממש לא רלוונטי.
    ברגע שתביני את התכנית לעומק תדעי מה לאכול ותמצאי גם איפה.
    אגב, ארומה יש בכל מקום ושם יש מלא מה לאכול שמתאים לתכנית של חלי ממן.
    אגב, מנחה גבר יש ברמת גן, הסתכלתי ברשימת הקבוצות במרכז…
    אני חושבת שפניה כזאת צריכה להיות אישית למשרד החברה ולא בפורום האתר.
    במשרד תוכלי לקבל מענה אישי והדברים ייבדקו וימצאו להם פתרון.
    חבל סתם לפגוע באנשים שעושים את מלאכתם נאמנה ולהוריד מוטיבציה.

אלמוני
    לא פעיל

ברמת אביב יש מדריכה מדהימה וחבל שאת מרשה לעצמך להעלות הודעה כל כך מגעילה.

נכון שצפוף, והמדריכה אמרה שהיא רוצה לפתוח עוד קבוצה, כך שלא ברור לי החוסר סבלנות שלך

אם לא הבנת, חלי ממן מתבססת מעולה באזור , יש כבר מעל 40 איש בקבוצה וזה גדל משבוע לשבוע.

מדריך גבר? זה נשמע כאילו את רוצה להסתכל על המדריך ולא להקשיב לו

אני ממליצה לך – בשבילך – לעבור לקבוצה עם מדריך ״גבר״ או ״מקומי״… תחסכי מאיתנו

אלמוני
    לא פעיל

ההודעה שלך מתאימה לפורום הכללי (כאן שאלות אוכל בלבד) אבל לא יכולתי שלא להתייחס.
    חברת חלי ממן מתחייבת לתת מענה ולעזור לכל מי שמבקש לעשות שינוי בחייו. צוות המנחות והמנחים נבררים בקפידה ממש בפינצטה. הכשרת הצוות אינה מסתיימת בקורס מנחי-קבוצות ואנחנו מתעדכנים ולומדים באין סוף קורסים והדרכות על מנת שאתם (כן, גם רמת אביב) תקבלו את הטוב ביותר.
    יש בארץ עשרות סניפים מצפון ועד דרום ופתיחת הסניף ברמת אביב היה לאחר לחץ סביבתי של משתתפים מהאיזור (כמוך) = משמע היתה דרישה.
    צר לי שזו השקפתך לגבי סוג המנחה ו/או התכנים אותם את חושבת שמן הראוי לספק כחומר נלווה לתהליך.
    גם איתמר מירושלים אינו מכיר את המסעדות באזור, אבל עושה את הדרך להדרכות מחיפה ובאהבה גדולה בכל שבוע מחדש.
    אף מנחה לא אמור לספק מידע לגבי טרנדים של תזונה באזור – אנחנו כן מחוייבים להיות מקצועיים כדי להעביר אתכם את התהליך לשמו נרשמתם.
    לידע כללי התגובות הנלהבות לסניף החדש ברמת אביב רק מביאים אותנו לחפש בקדחתנות עוד ועוד מקומות ע”מ לפתוח עוד קבוצות באזור.
    הקבוצה גדולה כי אנשים מצביעים ברגלים.
    חברים, תודה על התגובות, אני בטוחה שלא זו היתה כוונת הכותבת, בואו נסיים כאן את הנושא ונתרכז בשאלות הרלוונטיות לפורום המקצועי.
    תודה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות