חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול, בשעה שמונה בערב הגעתי מלאת פחד לקבוצה של מלי בנתניה. הרגשתי מבוכה גדולה.. ובכל זאת, אחרי כמה עצות מדלית(המעלפת!!) החלטתי שאני פותחת דף חדש ומגיעה עם מלוא הקשב והריכוז כמו תלמידה חדשה וחרוצה ולא כמו מישהי שכבר עברה את התכנית הזו פעמיים בעבר. אז הגעתי, וכמובן שמייד התחלתי לשוחח עם הבנות המקסימות בקבוצה (מפאת חוסר ביטחון אני לא יכולה להעיד על עצמי המון דברים חיוביים אבל משהו אחד אני כן יכולה להגיד..אני בן אדם חברותי שיכול לפתח שיחה אפילו בתור לקופת חולים חחח). הקשבתי לכל הברה שמלי המקסימה והמדהימה הוציאה מפיה, עיבדתי את המידה טוב טוב בראש וקיבלתי ימבה אנרגיות ומלא מוטיבציה!!! הגעתי הביתה ב 10 בלילה מלאה באנרגיות..חחח חבר שלי לא הבין מה קרה לי..כאילו 10 בבוקר… ישר תליתי את התפריט על המקרר יחד עם המגנט וישבתי לקרוא את החוברת.. אני יכולה לומר שאני בערך משננת את כולה בעל פה, ובכל זאת. לא עשיתי לעצמי הנחות וישבתי לקרוא הכל מחדש. הבוקר קמתי והכנתי לעצמי מלא קופסאות עם אוכל טעים ובריא..

אני מלאה בפחד, ובעת ובעונה אחת מלאה ברצון ומוטיבציה.

יוצאת למסע. שיהיה לי ולכולנו בהצלחה.

בת-אל, ששוקלת עכשיו 115.2 ולא מתביישת לומר את זה כי את המספר הזה אני לא מתכוונת לראות יותר לעולם.

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה הרבה הרבה בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לקרוא! נתת לי כוח. בהצלחה ותעדכני.

אלמוני
    לא פעיל

נשמח לשמוע עידכונים..

אלמוני
    לא פעיל

בת אל היי, לא יודעת אם את זוכרת אותי, אבל גם אני הייתי אתמול מהחדשות. חזרתי גם אני מלאת מוטיבציה, נצמדתי לתפריט כמה שיוכלתי (שלחתי את בעלי לקניות והוא לא מבין חצי מהרשימה:)). כל הכבוד לך שחזרת, שתדעי שאת ממש מקסימה וחברותית מאוד. שיהיה לנו בהצלחה, ניפגש בשלישי:)

lee maman
    מנהל בפורום

בתאל יקרה!!
    התחלת!! איזה כייף!! כמה אני מתרגשת עבורך!!
    המסע החל..כתבת…
    מה את לוקחת איתך למסע הזה???!!
    איך את מתארגנת למסע??
    באלו מפתחות את הולכת להשתמש במסע הזה??
    לי במסע שלי יש 3 מפתחות:
    אמונה!
    מעשה!
    התמדה!

כי כל אחד מאיתנו צריך חלום…(ואמונה שהוא מגשים אותו)
    כל אחד מאיתנו צריך גם לעשות..(כדי לא להיות חולם הבקיץ)
    וכל אחד מאיתנו צריך להתמיד…(כי זה ההבדל בין מצליחן ללוזר..)

אז קדימה, מתוקה שלי!!
    אני מאמינה בך!!
    מגיע לך!!

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לקרוא הודעות כאלה..ממש חיזקתן אותי!

ברגעים אלה ממש אני מכינה מוקפץ עם בצל, פטריות וגמבות בכל מיני צבעים.. תוספת טעימה וחינמית וארוחת צהריים שלי.. כמה כיף להיות בשליטה!!!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות