חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #154874
    אלמוני
    לא פעיל

    אני כבר כמעט חודש בתכנית :מאושר: ויצא לי להכין יחסית הרבה מהמתכונים, אבל אני מרגישה שאת חצי מהזמן שלי אני מבלה במטבח ולא מצליחה למצוא מתכונים שימלאו לי את המקרר לתקופה של לפחות שבוע. אני כרגע מובטלת אז יש לי זמן להתנסות ולבדוק אבל אני אתחיל לעבוד בקרוב ואני מפחדת שאז אני לא אוכל להכין ולהשקיע כמו עכשיו.

    נגיד מתכוני הבשר, שזה בעיקר מה שמדאיג אותי, הם ממש “קטנים” כמותית. הכנתי את הקציצות בשר שיוצאות כמות די מכובדת, אבל אותן אפשר לאכול רק פעמיים בשבוע. אז הכנסתי למקפיא את מה שנשאר בחלוקה לשקיות של 8 קציצות ליומיים. והמתכוני עוף הם קטנים או חד פעמיים.

    האם ההמלצה היא לדחות את ארוחת הצהריים לסוף היום?
    אפילו מתכוני הפשטידות הם יחסית קטנים. המתכון הכי “גדול” היה פשטידת אטריות שהספיקה לי באמת לשבוע. אבל אני רוצה לגוון ולא להכין את אותו הדבר כל שבוע.

    לכן אשמח להמלצות מה הניסיון שלכם בהכנה של המתכונים ואיך אתם מסתדרים איתם בשגרת החיים.
    תודה! :אוהב:

    #154875
    אלמוני
    לא פעיל

    ??

    סתם דוגמא, בתקופה שעוד אכלתי בשר מאוד אהבתי את הלזניה הבשרית (הייתי מכינה אותה עם חזה עוף). אבל זה מתכון שמצריך יחסית הרבה עבודה ויש בו 4 מנות לארוחת צהריים.
    אז פשוט קניתי תבניות ענקיות חד פעמיות והכפלתי כמויות. מחלקת למנות, 4 מנות מקפיאה בפלסטיקים ו-4 מנות משאירה לי לארוחת צהריים.

    אז בכל מתכון את יכולה להכפיל כמויות וחלק להקפיא כמו שאת עושה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות