ומשביעה לקחתי מהאתר של ניקי ב והתאמתי לתכנית מותר לאכול שליש ממנה עשיתי היום ויצאה מאוד טעימה ומשביעה להלן המתכון: 3 תפוחי אדמה, 3 בצלים, 3 כפיות שמן, 500 גר בשר טחון, רסק עגבניות, 2 שיני שום קצוצות, מלח פלפל ופפריקה אופן ההכנה: מבשלים את התפוחי אדמה ומועכים לפירה מטגנים בצל בכפית שמן עם 2 שיני שום ומוסיפים לתפוחי האדמה מתבלים במל ופלפל. מטגנים 2 בצלים קצוצים בשתי כפיות שמן מוסיפים את הבשר וכשהוא משנה את צבעו מוסיפים קופסת רסק עגבניות , מעט מים, מלח פלפל וופריקה ומבשלים
עד שהנוזלים מתאדים. משמנים תבנית פיירקס בינונית ושמים את שכבת הבשר ומעליה את התפוחי אדמה ואופים בחום בינוני כ- 40-50 דקות. מחלקים את הפשטידה ל-3 . כל מנה תחליף לארוחת צהריים. בתיאבון