מצרכים:
בצל קטן חתוך גס (או איך שאוהבים)
פטריות שמפיניון
פלפל אדום חתוך לקוביות
עגבניה חתוכה לקוביות
קופסאת רסק עגבניות – 100 גר'
כפית מלח
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
שקית סוכרזית
שום כתוש
ביצה
אופן ההכנה:
משמנים מחבת גדולה עם תרסיס שמן ומטגנים בצל. לאחר שהוא מזהיב מוסיפים את הפטריות, את הפלפל ואת העגבניה ומטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם (משהו כמו 2-3 דקות)
מוסיפים את רסק העגבניות. ממלאים את הקופסא של הרסק במים עד הסוף ומוסיפים למחבת ומערבבים.
מוסיפים מלח, סוכרזית, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה ושום- מערבבים ונותנים לזה להתבשל בערך דקה או שתיים.
לאחר מכן יוצרים גומה במרכז המחבת ושוברים לבפנים את הביצה. מכסים את המחבת במכסה ונותנים לזה להתבשל 5 דקות. בתיאבון! זאת ארוחת ערב מפוצצת! אני מכינה את זה רק כשאני ממששש רעבה אחרת אני לא יכולה לנשום אחר כך :צוחק:
* אני אוהבת להוסיף לשקשוקה 30 גר' גבינה בולגרית. אל תשכחי שאת צריכה להוסיף חצי מנת חלבון, מנת שומן ומנת פחמימה :שמח1: