2 פרוסות לחם קל – מנת פחמימה (:
חצי ביצה קשה – חצי מנת חלבון (:
פרוסת פסטרמה דלת שומן – חצי מנת חלבון (:
רבע כפית מיונז לייט -חצי מנת שומן
חצי כפית אבוקדו בתיבול מלח , פלפל ורבע לימון(שלא יהיה חמוץ מידי) – חצי מנת שומן
מלפפון חמוץ חצוי לשתיים – חינם
2 עגבניות שרי – חינם
————————-
————————-
לוקחים את חצי הביצה הקשה ומועכים אותה בעזרת מזלג , מוסיפים אליה את רבע כפית המיונז ומערבבים לעיסה אחידה .
על פרוסת הלחם מורחים את ממרח האבוקדו , על האבוקדו , שמים את תערובת הביצה .
על הביצה , שמים את פרוסת הפסטרמה , ומעל שמים את המלפפון החמוץ החצוי לשתיים והעגבניה שרי שחלוקה גם כן לשתיים .
עוטפים בניילון נצמד את הסנדוויץ וחותכים את הסנדוויץ באלכסון ..
——————————————
——————————————
והנה לפניכם ארוחת צהריים , P:
מנת פחמימה + מנת חלבון + מנת שומן + ירקות
שיהיה בתאבווווווון ((((: