חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #109480
    אלמוני
    לא פעיל

    דג בתנור, תחליטו על איזה תיבול שבא לכן וכמות לפי א.צהריים/ערב

    + תוספת:

    לוקחים תפו”א קטן ומבשלים במים חמים עד שמבושל ומתרכך..לא פירה(עם הקליפה!)

    בוזקים מעליו מלח גס ועוטפים בנייר כסף. מכניסים את התפו”א האפוי לתנור על 190 מעלות לרבע שעה.

    בינתיים מכינים את הרוטב:
    לוקחים כמנת שומן כף שמנת חמוצה 15%, מערבבים עם חצי טבליית שום דורות מומסת, פלפל שחור ועירית קצוצה

    מוצאים את תפוח האדמה מבתנור ונייר הכסף, ומייצרים חריץ לכל אורך התפו”א (לא עד הסוף למטה כדי שלא יפרדו שני החצאים אך כן שה”בשר” שלו יהיה גלוי) עם מזלג מעט מועכים את פנים תפוח האדמה.
    בעזרת כף שופכים את הרוטב השמנת החמוצה על תפוח האדמה האפוי שלנו כשהוא פתוח.
    אפשר להגיש עם נייר הכסף.

    ו נ ה נ י ם

    #109481
    אלמוני
    לא פעיל

    :אוהב: :אוהב:

    #109482
    אלמוני
    לא פעיל

    :אוהב: :שמח2:
    תודה על הרעיון המקורי!!

    #109483
    אלמוני
    לא פעיל

    אכין בקרוב :שמח1:

    #109485
    אלמוני
    לא פעיל

    כי ניסיתי שוב ונהנתי רצח!!! כמה שזה פצצה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות