היי!!
ממליצה לכווווולם על שעועית ירוקה טרייה (לא קפואה!) הכיייי קלללללללל ופשוט להכנה! ונשנוש טעמים וכמעט חינמי!!
חותכים את השפיצים-הקצוות,
מכניסים את השעועית למים רותחים מספר דק עד שמתקבל צבע ירוק חזק-מבשלים ממש חצי בישול כמה דק' בודדות.
מטגנים עם מעט שמן זמן פרוסות שום, לאחר שהשום מקבל צבע מוציאים אותו החוצה.
לאחר שמסננים את השעועית מכניסים לווק/מחברת פסים. מקפיצים את השעועית על להבה גבוהה עד שהשעועית מוכנה, מתבלים בפלפל גס ומלח גס, מחזירים את פרוסות השום מערבבים ומגישים! (הכי טעים עם צנובר קלוי-אבל ממש משמין :/)
אפשרי גם ברוטב אדום או בתנור
אוכלים כמו ציפס..
או לארוחת ערב: מרק חינמי
אורז+שעועית ירוקה (5 בוטנים מרוסקים…?)
דג סלמון
סלט ירקות
ארוחת ערב מהסרטים:):):):)