חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #149485
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום לכולם. שמי דנה ועד לפני כמה חודשים הייתי קרובה לשמירה וירדתי יותר מ-13 קילו. כיום עליתי את כולם ויותר. נאלצתי לעזוב את התוכנית בתחילה מסיבות כספיות . במשך כמה חודשים שמרתי על המשקל אבל אח”כ התחלתי לעלות. בהתחלה חשבתי שאני בשליטה, שאוכל לעצור את זה בכל זמן שאבחר. אבל זה לא היה ככה ובסוף עליתי הכל. החלטתי לחזור לקבוצה. המנחה תמכה מאוד והרגיעה אותי שהכל בסדר. התחלתי שוב אבל, אני לא מצליחה .. פשוט לא מצליחה לרדת.. אני כל כך מאוכזבת מעצמי אני מסתכלת במראה ורואה אדם עצוב ושמן שלא עומד בפיתוי וממשיך לעלות ולעלות. איבדתי את החשק וההנאה מהרבה דברים. אין לי חשק ללכת לעבודה, לעשות ספורט או בכלל לצאת מהבית. ויש מישהי שאני מכירה שהגיע לשמירה בשעה טובה וכשאני רואה אותה אני מתעצבת עוד יותר… נזכרת איך הרסתי הכל ונכנסת עוד יותר לדאון. אני פשוט לא מצליחה, אני גם מאוד מבולבלת לגביי הצעד הבא בחיים מה לבחור מה לעשות וזה מלחיץ אותי . אז אני בלחץ- אני אוכלת. אני כועסת- אני אוכלת. אני פשוט מדוכאת…. מה לעשות?

    #149486
    אלמוני
    לא פעיל

    עצוב לקרוא…
    יכולה בקלות להזדהות כי זה בערך גם היה הסיפור הפרטי שלי כשעזבתי את הקבוצה.
    יש דרך החוצה: קוראים לזה לאהוב את עצמי.
    יודעת שזה נשמע כסיסמא אבל מבטיחה לך שאם תקדישי לזה מחשבה תביני עד כמה זה נכון.
    במקום לכעוס, להיכנס לדיכאון ולהביט במראה על מה שאת ממש לא אוהבת לראות – תחליטי שאת פשוט קמה ועושה שינוי ומתאהבת בעצמך בכל יום מחדש.
    זה ניתן… צריך רק לרצות בכל הכח :אוהב:

    #149487
    אלמוני
    לא פעיל

    היי דנה יקירה, אני ממש מזדהה איתך גם אני השלתי 22 ק״ג ועליתי חצי מהם! עכשיו שוב התחלתי דיאטה אני בשבוע השלישי… גם לי יש מעידות ולפעמים נשברים אך זכרי שצריך לאסוף את כל הכוחות ולדבוק במטרה! אז קדימה, מחר יום חדש ואיתו מגיעה התחלה חדשה! שולחת לך כוחות וחיזוקים !!! המון בהצלחה 🙂

    #149488
    אלמוני
    לא פעיל

    את המכתב.אל תתני לבעיה להתגלגל ככדור שלג..
    כל מה שתיארת הוא סימפטום /חשיבה/הרגלים שאפשר וצריך לטפל בהם.
    עצתי פני לעזרה מקצועית.
    פני לפסיכאטר או לפסיכולוג קליני אפשרי לחלוטין לטפל בכל מה שתיארת.
    ב ה צ ל ח ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות