חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה, בזמן האחרון אני על הפנים, נתונה תחת המון לחצים וזה גורם לי לראות את העוגיות בארון ולקחת מהן איזה ביס (אבל שבאמת ביס, או חצי עוגיה, אבל לא שלמה).. בכלל, הייתה גם תקופת מבחנים, אז ניסיתי להכין מלא תבשילי ירקות כי אם כבר לחרוג – שיהיה על ירקות וכל היום שרצתי בבית. אבל (!) התחלתי לעשות ספורט 3 פעמים בשבוע – הליכה של חצי שעה (ובשני במקום הליכה עשיתי אירובי 50 דקות).. אמנם יום השקילה שלי הוא מחר, אבל מחר לא אהיה בבית להישקל, לכן נשקלתי היום.
    לא ירדתי בכלל. מה, יכול להיות שמאירובי מסת השריר עולה?? או שאם אכלתי אתמול מנה מותרת וחצי (כן, אני לא עושה שתי מנות מותרות בשבוע, החלטתי שאני עולה מזה במשקל) כבר היום רואים את זה על המשקל?
    הצילו, בבקשה!

אלמוני
    לא פעיל

כמה דברים לי אלייך: (מרגישה שאנחנו משוחחות על כוס קפה…)
    1. התנאי ליפול על עוגיות שנמצאות בארון, הוא לקנות אותן ולהכניס אותן לארון.
    נקי את הארונות. זרקי לפח. רצוי עם נוזל כלים מעל. לסל וחסל. אם זה לא שם, אין לי על מה ליפול.
    (כל יום כשהג'ננה מגיעה – והיא מגיעה – אני הולכת לארון, פותחת, סוגרת. היות ואין כלום מלבד פתיתים, מכינה לי 2 פרוסות לחם קל עם ממרח קל והולכת לישון… בבוקר אני אומרת לעצמי : “איזו חכמה את איילה שהארונות נקיים”).
    2. הליכה ואירובי לא מעלים מסת שריר. באסה. יודעת.
    3. מתה על היצירתיות שלך. תראי לי איפה ראית שמותר במקום 2 מנות מותרות בשבוע לאכול אחת וחצי? מנה מותרת אחת זה 500-700, פלוס מינוס. מנה וחצי יכולה להגיע ל- 1,000 קק”ל ובמילים אחרות, אכלת אתמול כמות אוכל שמיועדת ליומיים ו… לא ירדת בכלל. :המום:
    את באמת מתפלאת?
    הקיצר, יש מצב שירדת אבל עדיין נותר אוכל במעי, כך שכדאי שתעשי עוד שבוע כזה, עם מנה מותרת אחת ותשקלי שוב.
    בהצלחה.
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

פחות טוב. אולי מזה נבעה התקיעות. תני לזה יומיים ותשקלי שוב.

אני גם לומדת אבל לי יש קטע שונה : אם אני לומדת אני לא אוכלת. אז אני לומדת בלחץ כי כבר בא לי לגמור עם זה ולאכול ולנוח….

יאללה, שיעבור המבחן הזה כבר.

אלמוני
    לא פעיל

את אמורה להיות בשמירה, אם אני לא טועה… ושמירה לא אמורים לרדת או לעלות אלא להישאר בדיוק באותו המשקל… אז לא הבנתי מה לא בסדר… מעבר לזה, לא הכי מומלץ להישקל יום לאחר מנה מותרת (במקרה שלך מותרת וחצי)…

אלמוני
    לא פעיל

את בשמירה אז למה באמת את מודאגת מכך שנשארת במקום?? :מבולבל: :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

אלמוני
    לא פעיל

אלמוני
    לא פעיל