חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: קשה לי מאוד הלכתי לאיבוד יש רצון אבל אפשהו הכוח נגמר

אלמוני
    לא פעיל

בטח שיש לך עוד כוח! תראי איזו דרך מדהימה מאחורייך!!!!
    ואצלנו לא הולכים לאיבוד (כלומר, הולכים לפעמים לאיבוד אבל לא נאפשר לך!) … אני מוכנה להיות בעבורך מצפן 🙂
    ספרי מה קשה יקירה…

אלמוני
    לא פעיל

שירי היי גם אי אמא לשני בנים וזה באמת לא קל, והשבוע האחרון היה לי מאוד קשה ואני יודעת שהיום בשקילה יש מצב שאתבאס מאוד, אבל אני מנסה כל הזמן לשנן לעצמי שאני לא מוותרת כי שאני מתייאשת ומוותרת אני מחפשת את המתוק, צריך לנסות לקחת את זה כתהליך של שינוי ווואלה גם אני אמרתי לעצמי אני רוצה בחודש הראשון להוריד 5 קילו איזה חמש ואיזה נעליים. אבל מה שחשוב שאנחנו בתהליך :מאושר:
    תנסי לאסוף את עצמך, ותקני לך כל מיני גיוונים שיעזרו לך בהתמודדות
    מקווה בשבילך שתצליחי להרים את עצמך, בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אומנם אני לא אמא לילדים, עדיין לא.
    אבל בהחלט יכולה להבין את הקושי שלך, התקופות העמוסות האילה שאין כוח לכלום. אין כוח לבשל, אין כוח להתארגן וכמובן שאין כוח לעשות ספורט.
    צריך לדעת שהדרך לצאת מזה תלויה נטו בנו!
    היחידה שיכולה לתת לי את הכוח לקום ולהמשיך – זו אני! אני משתדלת לזכור את זה תמיד, כל הזמן, כל דקה, לשנן שוב ושוב שהכל תלוי בי ואם אני רוצה לעבור את התקופה- זו או אחרת אז אני צריכה לתת לעצמי כוח.
    זו עצתי אלייך. תאמיני בעצמך, תוכיחי לעצמך שאת כן יכולה-תאמיני לי ההרגשה שבאה בעקבותת זה-זו הרגשה של גיבורי על, מרגיש ממש כמו סופר וואמן.

ה מ ו ן ה צ ל ח ו ת
    עדכני אותנו בכל פרט – :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זו לא את שבתאריך 26/6 כתבת אני מדהימה תפרגנו לי??
    איפה שירי שבתמונה המנצחת? אם הלכת לאיבוד אז הנה מצאנו אותך!!
    דפדפי אחורה תקראי את הפוסט המדהים שלך על השינוי שעברת, תקראי (שוב ושוב) את תגובת הבנות בפורום ותחזרי אלינו ומהר :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב: 😉 😉 😉 :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תודה איזהההההה כיף שאתם ככה מפרגנים… ואורנה תודה על המראה שהראת לי תודה תודה אני מתחילה ברגל ימיןןןןןןן… ורק לדרך הצצלחהההה וכולם איתי … בהצלחה לכולם …. :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות