- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
08/02/2012 בשעה 11:36 #187958אלמונילא פעיל
:עצוב:
כבר יומיים לא מפסיקה לאכול..
אני בבולמוס נוראי
המון לחץ נפשי + איך שאני נראית וכל הקילוגרמים
ועוד מעט יש אירוע מאוד חשוב במשפחה ..
ל ח ץ
בא לי לבכות.. לא שולטת על עצמי
לא מוצאת כוחות
'ניקיתי' את כל המקרר והמתוקים והאנרג'י..13/04/2019 בשעה 19:35 #187959אלמונילא פעילהיומיים עברו? יום חדש התחיל היום..
אם תמשיכי את הבולמוס הזה, זה יעזור לתהליך שלך?
קומי על הרגליים,
מה יותר חשוב לך? להרגיש טוב? או לבכות? הדרך ארוכה ומייגעת.. אבל חייבים לעבור אותה כדי להצליח..
מי שמצליח זה מי שלא מפסיק לנסות !
לכי על זה תעשי קסמים לעצמך !בהצלחה
13/04/2019 בשעה 19:35 #187960אלמונילא פעילקסם חביבה!
ההצלחה וחוסר ההצלחה לא נמדדים ביומיים!!! 🙂
קודם כל היפכי את הפרצוף העצוב לשמח!!! :שמח1:
ישנם ימים ללא… :לאאכפת:
אבל…יש גם את היום שאחרי…בדיוק כמו שדלית המקסימה כתבה לך! :קול:
תחליטי שמהרגע את חוזרת!!!
מרגיעה את הלחץ במשהו שעושה לך טוב!!!(ספר,אמבטיה,צעידה,סרט טוב…) 🙂
הופכת את הארוע החשוב ליעד ולמטרה…!!! :מאושר:
את הבכי הופכת לשמחה!!!כי את אתנו ויודעת מה לעשות!!! :שמח1:
ממלאה את המקרר הנקי בדברים שווים מותרים וחינמיים!!! 😉
והופכת מהר את חוסר השליטה לשליטה מלאה!!!
וכבר הוכחת לנו ולעצמך שאת מסוגלת!!!! :מאושר:
אז קבלי חבוק מעודד :אוהב:
ותחליטי שה”בולמוס” זהו “חוסר שפיות זמני” :לאמבין:
מחזיקה לך אצבעות בדרך חזרה לשפיות!!!
מחכה לעדכון…ומאוד אשמח אם הוא יהיה משמח :שמח1:
רחלי ו.
:אוהב: :אוהב: :אוהב:13/04/2019 בשעה 19:35 #187961אלמונילא פעילקסם יקירה,
קחי אוויר, תנשמי עמוק, תספרי עד 10 :שמח1:
עכשיו – תחשבי בינך ובין עצמך: “מה אני באמת רוצה? האם בגלל יומיים אהרוס הכל?”
יומיים קשים עברו עלייך, לכל אחד יש ימים קשים ויש יותר טובים – כולנו באותה סירה 😉
הבחירה שלך היא האם להישאר באותו מצב של תסכול או לקום ולהמשיך הלאה –
תזכרי מה עשית בשבוע שעבר, שהיית חדורת מוטיבציה ומלאת כוחות – כמה רצית להצליח עוד יום ועוד יום 🙂
בהצלחה13/04/2019 בשעה 19:35 #187962אלמונילא פעילאין מצב שאת נשברת לנו… לא בבית סיפרנו.
קחי אויר, שבי עם עצמך (עדיף באמבט כעצת רחלי) עצמי עיניים ותחשבי מה המטרה שהצבת לעצמך כשהתחלת את התוכנית.
אל תחשבי על הארוע המשפחתי כי לא הוא באמת הסיבה שאת רוצה לרדת במשקל. הארוע יחלוף כעבור יום, ואז מה???
כרגע את מחזיקה בשווא ומניחה את השווה.
תחליפי ביניהם – תעצרי את הבולומוס (השווא) ותכווני למטרה (השווה).
מחכות ממך לעדכון אופטימי :אוהב:13/04/2019 בשעה 19:35 #187963אלמונילא פעילהי קסם,
כמו שכתבת לרחלי באחת מהתגובות שלך אמרת לה שאת מאמינה שאת תצליחי לרדת את ה-30 ק”ג?
לאן נעלמה האמונה?לאן נעלמו הכוחות? תאספי את עצמך רגע ותחשבי..תחשבי על המטרה ותחשבי על מה את רוצה להשיג והכי חשוב מה את מוכנה לעשות בשביל להשיג את זה…הרבה פעמיים אנחנו כלכך רוצים להשיג משהו אבל לא עושים כלום כדי להשיג אותו…יפתי אל תחשבי על מה שהיה כי זה היה,נגמר והסתיים תחשבי איך את קמה וממשיכה הלאה,תתכנני מה את הולכת לעשות ואיך את הולכת למנוע את הנפילה בפעם הבאה…
תתכני מה את הולכת להכין לך כדי שתמיד יהיו לך דברים חופשיים שתאכלי “לנשנש” במקריםם שקצת יותר קשה לנו במיוחד בלילה שקר ורעבים יותר…
אל תלחיצי את עצמך יפתי תשאלי את עצמך כמה זמן את סוחבת את הק”ג העודפים? אני בטוחה שהמון זמן כמו כולנו…אז מה זה משנה כמה זמן זה יקח העיקר שאת עושדה משהו בשביל עצמך תלמדי להנות מהדרך ומהשינוי את תראי שאת תרוייחי הרבה יותר מרק ירידה במשקל..ההרגשה העצמית,הביטחון,החשיבה וההרגשה שלך כלפי כל הסובבים שלך כי ברגע שלך יהיה טוב לכולם יהיה הרבה יותר טוב!!!לבכות זה לא פתרון כרגע את נתקלת בקושי ואת תפתרי אותו ככה זה בחיים שיש קושי מוצאים לו פתרון…השבוע את תחליטי להצליח,תחליטי לשלוט ואת תראי איך תרגישי זו הרגשה מדהימה לעמוד בפיתויים ובסופו של דבר מתרגלים לעניין יש לנו מנה מותרת ואנחנו לא מסכנות…אני אישית רושמת לי כבר בלוח שנה במטבח מה אני יאכל כל שבוע חודש מראש ככה זה נותן לי למה לצפות…
אין כמו ההררגשה של העשייה והשליטה!!
ייאללה בראבק לשבוע של הצלחה…
מחכים לך פה לעידכונים של הצלחות :אוהב: שבוע של עשייה ואנרגיה :שמח2:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.