היי שוב ותודה מראש לכל המקסימות שנותנות מזמנן ומגיבות לכל השאלות המוזרות שלנו.. בכל שעה.. ממש ממש תודה!
ועכשו.. לשאלה.. או המלצה.. יש לי ארוחת חברים בשישי של קרוב ל20 איש, רציתי להכין איזו מנה כך שאוכל לאכול ממנה מבלי לחרוג (המותרת שמורה ליום אחר). חשבתי על לזניה חלבית אך כבר אכלתי ממנה אתמול ושלשום וזה מוגבל הרי לפעמיים בשבוע מאחר וזו פחמימה. מה לדעתכן אפשר להכין? כך גם שלא יראה חזירי שאני אוכלת שליש או רבע מהמאכל..
כמו כן.. אצבעות פילו – מה דינן? זכור לי איזה דיון ישן עם אורנה שאני לא מוצאת בו נאמר איך ניתן לשלב בתפריט וכמה. מישהי זוכרת אולי?