חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #180190
    אלמוני
    לא פעיל

    האם נכונה השמועה שכאשר מכינים גבינה בבית מ- 4 יוגורט לדוגמא שכל אחד מכיל 1.5% שומן הגבינה הופכת סה”כ להיות עם תכולה של 6 % שומן, כאילו 1.5 X כמות הגביעים, או שזה לא נכון?

    #180191
    אלמוני
    לא פעיל

    כשעושים גבינה ביתית מאבדים חלק גדול מהנוזלים כתוצאה אחוז השומן עולה כיוון שאותה כמות שומן מתחלקת על משקל קטן יותר.
    משה

    #180192
    אלמוני
    לא פעיל

    זה נכון…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות