האם נכונה השמועה שכאשר מכינים גבינה בבית מ- 4 יוגורט לדוגמא שכל אחד מכיל 1.5% שומן הגבינה הופכת סה”כ להיות עם תכולה של 6 % שומן, כאילו 1.5 X כמות הגביעים, או שזה לא נכון?
כשעושים גבינה ביתית מאבדים חלק גדול מהנוזלים כתוצאה אחוז השומן עולה כיוון שאותה כמות שומן מתחלקת על משקל קטן יותר. משה
זה נכון…
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך