אבל שמתי בטעות רק 30 גרם גבהינה בולגרית . האם צריך להוסיף גם מנת שומן וגם חלבון ? לדעתי לא כדאי להכין כי מעלה אחד יצא בורקס אחד קטן ולא משביע בכלל עדיף לאכול פשטידה או לחם עם חלבון גבינה מאשר בורקס אחד .
אז הגיוני שיצא לא משביע.
את צריכה לשים 80 גרם לפי המתכון. יצא לי להכין את זה כמה פעמים וזה דווקא יוצא מנה יחסית גדולה. אולי לא עקבת אחרי ההוראות?
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך