חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היה לי היום חשק אדיר למתוק והחזקתי את עצמי כל היום, וחשבתי לעצמי למה אני להחזיק את עצמי – אני יכולה להכין פנקייק טעים.
    אז לאחר הפעם הקודמת שהכנתי את הפנקייק שיש במתכונים של חלי, התאכזבתי לא אהבתי אותו וזה גם בכלל לא הלך לי עם המעדן והשקדים – החלטתי להכין אחד משל עצמי.

– 2 כפות קמח תופח
    -1 ביצה
    -חצי כוס חלב 1%
    -חצי כפית תמצית וניל
    -חצי כפית אבקת אפייה
    -2 שקיות של סוכרה דיאט
    בקערה שמים את הקמח עם אבקת האפייה והסוכרה דיאט, בכוס חד פעמית מוזגים את החלב ושוברים לשם ביצה ומוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים את כל הנוזלים היטב ושופכים לתערובת של הקמח. ממזגים בינהם טוב טוב עד שנעלמים כל הגושים (זה לוקח כמה דקות). מחממים מחבת ושמים מעל שפריצון קטנטון של תרסיס חמאה של חברת PAM ומורחים עם נייר סופג/מפית על כל המחבת, ולוקחים מצקת ושמים על המחבת מחכים שיהיו הרבה בועות ושרואים שהפנקייק כבר נעשה הופכים לצד שני. לי יצא 4 פנקיקים די גדולים, מרחתי מעליהם כפית חמאה אחת שחילקתי על כל ה-4.
    זו ארוחת ערב(פחמימה+חלבון וחצי גבינה+מנת שומן) 😉

אלמוני
    לא פעיל

איך אפשר לאכול פנקייקס בלי סירופ מייפל ו / או נוטלה????!! :ph34r: :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

אנסה את זה מחר 🙂

תודה!

אלמוני
    לא פעיל

כרובית ברוטב בשמל – 4 מנות
    מנת חלבון ושומן לארוחת ערב. צריך להוסיף פחממה (אני אוהבת אורז עם זה) ועוד חצי חלבון גבינה (ויתרתי עליו כי שבעתי כבר)

כרובית נקייה מחולקת לפרחים – מבשלים במיקרו 6-8 דקות בתבנית פיירקס עד לחצי בישול
    בסיר קטן:
    כף חמאה
    כף קמח
    לערבב
    להוסיף לאט לאט שלוש כוסות חלב 1% (כל פעם חצי כוס ולתת לזה להסמיך)
    הוספתי פרוסת גבינת עמק רגילה שהיא תשעים קלוריות והחשבתי בתור מנת חלבון נוספת. אפשר כמובן להשתמש בגבינה צהובה 5 או 9 אחוז.
    מלח ופלפל שחור. כשהרוטב סמיך יוצקים אותו על הכרובית ואופים ב-200 מעלות עד שמשחים.

רבע מהתבנית בצירוף פחממה שווה לארוחת ערב.

אלמוני
    לא פעיל

סחתיין על המתכון, הרגשתי שאני אוכלת מנה מותרת.. :לשון:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות