חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יום שלישי האחרון עוד הלכתי לחדר-כושר,הצלחתי לעשות 40 דקות של פעילות אירובית במקום שעה שאני עושה בדרך כלל.אחה”צ הלכתי לקניות ומאז הכל התחיל כמו כדור שלג שמדרדר במדרון.חבילת אנרג'י 78 קלוריות כל אחד, חוסלה בכרבע שעה,ביגלה 99 קלוריות אני כבר לא יכולה לספור כמה ועוד.למחרת יום רביעי שקילה אני ילדה טובה,יורדת 500 גרם ושמחה.יודעת שאשלם מחיר אם לא אתמיד השבוע ובכל זאת רביעי,חמישי,שישי,שבת לא עושה ספורט.בכלל לא בתוכנית,והשיא מבחינתי עכשיו שהכנתי הבוקר את העוגה של חלי עם הביסקווטים שצריך לחלקה ל12 מנות וכל מנה תחליף לארוחת בוקר ואכלתי את כולה למעט שתי חתיכות שהשארתי לבתי.מלכתחילה חשבתי שמצאתי פתרון לבתי עם העוגה הזאת במקום קורנפלקס או דברים אחרים עתירי קלוריות וזאת מכיוון שהיא בת 11 וחצי וסובלת מעודף משקל קל שבהחלט יכול להתפתח לעודף משקל גדול יותר ואני צריכה לשמור עליה.נורא רוצה לחזור למסלול חזרה,אבל ממש קשה לי,כל חשיבה שלי שיהיה בסדר נהדפת בחשיבה שלילית “על מי את עובדת בדיוק”.מקווה שאצליח כבר היום לחזור למסלול.
    שבוע טוב לכולם/ן
    ובהצלחה
    אוסי

אלמוני
    לא פעיל

כמי שהיתה בשמירה ועלתה הכל – אני כמובן יותר ממזדהה עם כל מה שאת מתארת.
    גם לי היו חבילות אנרג'י שהתחסלו בבת אחת (ולא 1) גם אני הכנתי את העוגה המדוברת וסיימתי אותה בבת אחת… בקיצור – ממש ממש מבינה אותך והייתי בסיטואציות הלא נעימות הללו.
    מכיוון שתאורטית את יודעת כבר הכל – אני אנסה לתת לך טיפים פרקטיים שלי באופן אישי מאוד עוזרים (כשאני כמובן מחליטה שאני רוצה להצליח ולא סתם מכריזה ומכשילה את עצמי)
    1. עוגה כזו של חלי וחטיפי אנרג'י זה טעים וכיף אבל אם את בתקופה רגישה ו'רעבה' אל תכיני ואל תקני את הדברים האלו. היו תקופות שהפסקתי לקנות דברים כאלו ופירות יבשים הביתה כי לא הסתפקתי בכמויות שמותר בתוכנית ואלו היו דברים שנפלתי עליהם אז הוצאתי מהבית.
    2. הקטע עם בתך-אני מבינה, אבל נשמע לי כמו תירוץ. אני מאמינה שאת רוצה לתת לה תחליף טוב אבל קורנפלקס רגיל (פתיתי תירס) ולא מצופה סוכר יכול לעשות את העבודה. או סנביץ' טעים בבוקר מלחם מחיטה מלאה ומעליו גבינה לבנה וקצת ריבה או כל פעם ממרח אחר. אפילו מריחה דקה של חמאת בוטנים על פרוסה אחת ומשהו יותר בריא על הפרוסה השניה.
    3. הכיני ירקות מוקפצים, מרק ירקות – שתמיד יהיו במקרר לעת צרה. מרק הירקות מציל אותי. אני כרגע בסופו של השבוע ה-1 ואני ר-ע-ב-ה. אז אני ממלאה את עצמי בקערית מרק מפעם לפעם במהלך היום כדי לא לחפש דברים אחרים. כשיש לי מוכן לעת מצוקה – אני הולכת לשם ולא לארונות הקורנפלקס והעוגיות
    4. תאכלי משביע. אם יש פרי בארוחה תאכלי תפוח ולא פרי מיובש.
    תקצצי ירקות לסלט. תשתי הרבה. במצב של 'אטרף' הכיני לך כוס תה וסנביץ' עם גבינה לבנה – זה עדיף מליפול על דברים אחרים.
    5. עצרי את הנפילות באופן מחשבתי – עד עכשיו היית במוד של נפילות , שני את המוד ל'תוכנית'.
    6. פורום! איזה כיף שיש את הפורום. אני פעם שניה בקבוצה, מחדש, ומקודם לא היה פורום.. אז טוב ששיתפת ומקווה שתשתפי בהמשך שכבר חזרת למסלול..בהצלחה!

lee maman
    מנהל בפורום

היי אוסי, ערב טוב.
    את בטח מרגישה עכשיו במקום של תיסכול, אכזבה, קושי וייאוש. ואת יודעת מה?! זה בסדר…אפילו בסדר גמור. אני מאמינה לחלוטין שישנם פעמים, במיוחד בתהליך כמו שלנו…שבו אנחנו צריכים לפעמים “ליפול לבורות” בכוונה, בכדי להבין כמה לא טוב לנו להיות שם. רק ככה אנחנו לומדים, מפעם לפעם, כמה אנחנו באמת חזקים, כמה אנחנו יכולים בשניה אחת לקחת החלטות על חיינו וגם ליישם אותם.
    תהיי סובלנית כלפי עצמך, ויותר מכך הזכירי לעצמך שאת בן אדם, ולא רובוט, ולכן הנפילות והקשיים הם חלק אינטגרלי מהתהליך שלך.
    מה שהיה נגמר, עכשיו את יכולה לדעת לימים הבאים, איזה תחושות יש לך כשאת לא נמצאת בשליטה, כשאת מרגישה שהאוכל שולט בך ולא את בו.
    המושכות בידיים שלך…ואת יודעת בדיוק מה לעשות איתם!
    שיהיה בהצלחה, והכי חשוב, לחייך…שום דבר הוא לא סוף העולם 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אוסי..
    ברור לי שחזרת למסלול…אין פה אפילו לא ספק קטן..
    את יכולה !!
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות