אני חדשה בחלי ממן, יש לי מס׳ שאלות:
1. קניתי גרנולה של חלי ממן, מתי ואיך לשלב בתפריט? בתחליפים כתוב תחת ״מתוקים״ מה זה אומר??
2. פופקורן שמכינים בבית בסיר מגרגירים יבשים איך לחשב?
3. איך להתמודד בימי שישי? בארוחת ערב שעל השולחן רציתי לאכל יותר פחמימות.. איך לשלב? להוריד מארוחה אחרת במשך היום?
4. ״מנה מותרת״ – עברתי על הדוגמאות שבחוברת וגם באתר, אילו עוד דוגמאות ״מתוקות/ שוקולדיות״ יכולות לבוא בחשבון??
אשמח לתשובות 😉
3. יש לך תפריט שישי.. בעיקרון, תזכרי שסופ”ש לא אומר שעכשיו מותר הכל עד הסוף… להשתדל כמה שיותר להימנע. נכון, בשבת רוצים לאכול יותר מביום רגיל וכל זה, אבל עדיף שלא..
4. את לא חייבת רק מהדוגמאות באתר. במנה המותרת את יכולה לאכול *כל* מה שאת רוצה, בתנאי שזה לא עובר את ה – 600 קלוריות =] תהניייייייייי :מאושר: