- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
14/02/2010 בשעה 21:40 #111453אלמונילא פעיל
לא יודעת מה קורה לי. פתאם איבדתי כיוון. לפני שבועיים היה לי שבוע נורא וירדתי קילו וחצי(?!). בשבוע שעבר, היה שבוע יותר טוב ועליתי 2 ק”ג! השבוע, אני פתאם בבלבלה רצינית. עם התקפים של מתוק ופחמימות והרבה. לא מצליחה לשלוט, לא מצליחה להרגע ולא מצליחה לחזור לתלם. התחייבתי לרדת 5 ק”ג ולסגור את ה-30 ק”ג, עד ה-15.3.10 ומאז, אני רק מדרדרת אחורה. בא לי לא להגיע לקבוצה מחר, כי אני יודעת שאחטוף מכה של עליה נוספת, אבל אני אגיע, כי אני חייבת את זה לעצמי ורוצה לדעת שאני עדין במשחק. סגרו לנו את האינטרנט בעבודה וכל כך חסר לי הפורום. אני מתקשה מאד להגיע למחשב בבית. עכשיו, פשוט הכרחתי את עצמי לעזוב את כל השלושת אלפים דברים שאני עושה במקביל, בשארית כוחותי ותוך כדי שסיימתי לרדת על צלחת אטריות היסטרית ורגע לפני שאני פורצת בבכי, ישבתי לכתוב לכם. הצילו !
12/04/2019 בשעה 0:26 #111456אלמונילא פעילמירבי, תבכי, תשחררי, זה עוזר..
מה כבר קרה?? ה-2 קילו עלייה שווים את העשרים ומשהו שירדת כבר? קורה שיש שבועות כאלה, שפתאום קצת נכנסים לסטאטוס של שאננות, וקצת שוכחים שבלי מסגרת אנחנו קצת הולכים לאיבוד…
תחזרי למסגרת, תחזרי למה שעושה לך הכי טוב, תחזרי לקבוצה מחר..תקבלי את הכוחות שאת צריכה, ותמשיכי מאותה נקודה שבא הפסקת..קטן עלייך מירב, ואת יודעת את זה..וככה משפט משיר לפני שאת הולכת לישון: “כאב הוא הזדמנות להירפא”.
לילה טוב! וחיבוק!12/04/2019 בשעה 0:26 #111457אלמונילא פעילהיי מירב. אמרת שהיה לך שבוע נורא ובאותו שבוע ירדת… עד כמה שזה נשמע לא הגיוני, הגוף שלך הוכיח שזה באמת לא הגיוני והראה לך את העלייה בשבוע שעבר. קודם כל, לא לעשות פיל מזבוב. ירדת הרבה קילוגרמים ו-2 ק”ג זה ממש בקטנה.
שנית, מניסיון שלי-לאחר שירדת כל כך הרבה, אל תציבי לעצמך יעדים נוקשים. התוכניות-על האלה להגיע למשקל מסויים בתאריך מסויים הן לרוב סתם מלחיצות ובמקום להעלות מוטיבציה הן עושות בדיוק את ההפך..
אומר לך את מה שאני חוזרת עליו המון בפורום וביני לבין עצמי… לקחת כל יום ביומו, כל יום בנפרד. לא לתכנן על שבועות או חודשים. לתכנן רק את היום שלפנינו. רק ככה אפשר גם להנות מהתוכנית, גם לא להילחץ מחוסר עמידה ביעדים ולצבור עוד יום ועוד יום של הצלחה… כך באופן טבעי ורגוע נגיע לאן שאנחנו רוצים להגיע. יעד כללי הוא לא דבר רע אבל לא בו צריך להתמקד. תתמקדי במה שעכשיו ותהני מעכשיו-זה הסוד להצלחת התוכנית.12/04/2019 בשעה 0:26 #111459אלמונילא פעיליש תקופות שזה קורה לכולנו העליות האלה
וגם האי חשק להיות בתוכנית לעשות מה שבא לנו עם האוכל
ואנחנו נחלשות וטורפות
זה חלק מהתהליך עצם העובדה שאת ממשיכה ללכת ולא מוותר
זה כבר מראה שאת עדיין בשליטה על אצמך
אז קדימה לכי לקבוצה תקבלי כוחות ותצאי לשבוע חדשששששששש
בהצלחה12/04/2019 בשעה 0:26 #111460אלמונילא פעילהיי מירבי…
היום התחלנו יום חדש…ובחורה שירדה כבר כמעט 30 קילו..
יודעת שהכל בראש ! את לוקחת אחריות על התקופה הלא טובה בדיוק כמו שאת לוקחת אחריות בגאווה על התקופות הטובות..זהו אורח חיים…הרימי את עצמך כמו עוף החול..ועופי לכיוון המטרה במרץ, את יכולה ! את תצליחי..ואני מחכה לך היום.
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.