- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/07/2012 בשעה 21:36 #200100
אלמוני
לא פעילהשבת היתה ארוכה מידי. ארוחת הבוקר עם חברות במסעדה בעשר וחצי די הקשתה עלי. יכולתי לאכול ארוחת בוקר בבית כמו שאני אוהבת ולהשאיר למסעדה פרי וסלט. בחרתי לאכול בבית ריבוע (1 מתוך 24) של מאפה בננות וגזר ולאכול עם הבנות ביצה אחת , פרוסת לחם וירקות. התעלמתי מכל הגבינות שהיו שם וזה הצליח רוב הזמן… בשלב מסוים נשנשתי :כועס: כמה קוביות קטנטנות מהגבינה המלוחה…. ואז העברתי אותה לקצה השולחן הרחוק ממני. :מאושר: זהו. שאר היום עבר נפלא ואני שמחה שהוא נגמר. בידי כוס של תה צמחים ומחר מתוכנן יום שגרתי, שזה טוב מאוד. :מאושר: זה הכל. שבוע נפלא ל כווווולכן, וגם לך משה, ובהצלחה :אוהב: :אוהב: :אוהב: 🙂 🙂 🙂
14/04/2019 בשעה 0:51 #200102אלמוני
לא פעילהיי רו כל הכבוד, נכון שבחרת לאכול בחוץ ולדעתי עמדת בזה בצורה מדהימה :אוהב:
נישנוש קטנטן ושפוי שכזה הוא לגמריי בסדר
שיהיה שבוע נפלא לכולנו :מאושר:14/04/2019 בשעה 0:51 #200104אלמוני
לא פעילהיתה לך שבת מדוגמת למרות הנפילה הקטנטונת. כל הכבוד לך על כוח הרצון והעמידה בפיתויים, זה בכלל לא מובן מאילו בייחוד בשבת ובייחוד כשאת במסעדה והפיתויים נמצאים שם בשפע.
קבלי ח”ח והמון המון חיבוקים, אני גאה בך!!!
שיהיה שבוע מדוגם ומוצלח… :אוהב:14/04/2019 בשעה 0:51 #200105אלמוני
לא פעילכל הכבוד שהצלחת לעצור את החריגה בזמן לפני שזה הופך לנפילה…..כמה קוביות קטנות זה לא נורא אבל העובדה שברחקת ממך את הצלחת מראה שאת בשליטה מלאה על מה שנכנס לך לפה! גם אם נשנשת קצת ידעת מתי לעצור..כל הכבוד אני ממש גאה בך….
לי השבוע לא הלך הכי טוב…..אני חושבת שזה הרבה בגלל שהשבוע היה לי ממש עמוס ואמנם התארגנתי עם האוכל וניסיתי להיצמד כמה שיותר לתוכנית אבל לא היה לי הרבה זמן להיכנס לפורום ויש לפורום המון השפעה על המוטיבציה שלי והכח להתמיד…מכאן אני שואבת את הכוחות…
מחר יש לי שקילה ואני מכינה את עצמי נפשית לראות תוצאה לא הכי טובה :עצוב: …יהיה בסדר.
שיהיה לך שבוע מקסים!!!! ובהצלחה!!!14/04/2019 בשעה 0:51 #200107אלמוני
לא פעילמאחלת לך עוד ימים מדוגמים כאלה… :מאושר:
שיהיה המשך שבוע קסום!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב:14/04/2019 בשעה 0:51 #200108אלמוני
לא פעילהיי רו,
עמדת בפני הפיתויים בארוחת הבוקר והוכחת שאפשר להסתדר גם בבתי קפה :שמח1:
בשישי לפני שבועיים יצאתי עם חברים לארוחת בוקר והוצאתי מהתיק (בלי להתבייש כמובן :שמח1: ) שתי פרוסות לחם קל, ביקשתי שחביתת ירק תיעשה מביצה אחת, ספגתי את השמן כמה שיכולתי, שמתי בצלחת עוד חצי מנת חלבון, סלט ירקות ליד, נס קפה על בסיס מים עם חלב 1% – ואת יודעת מה? ממש נהניתי ומה ששמר עלי והכניס אותי למסגרת היה … כמובן ששתי פרוסות לחם קל… :שמח1:
אז אנחנו מוכיחות לעצמנו ומבינות שניתן גם להינות במסעדות :אוהב:
מאחלת לך שבוע קסום ומבורך, שבוע של עשייה והצלחות :אוהב: :שמח1: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.