חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אזככה, לא עליתי הרבה בהריון אבל יש לי ממילא עודף משקל ואני 164 עם משקל של 75קילו
    בעבר שקלתי מאה והצלחתי לרדת לבד עד 69, אבל לא הייתי ממש רזה, ב”ה אני מצליחה לשמור על ה25 שירדתי ולא עולה אותם למרות ההריונות והכל, אבל עדיין אוכלת הרבה מדי ולא מתעמלת
    חשבתי לעשות את תפריט ההנקה המלאה של חלי אבל זה ממש מעט קלוריות, מה שיש באתר הוא 1500 ואני זקוקה ל1800 כי אני מניקה מלא והחלב ישר נפסק לי אם אני אוכלת מעט. האם למישהי יש את התפריט של 1800 למינקת, או מושג מה צריך להוסיף שם.
    שאלה שניה, האם אוכלים את המותרת מתחילת התוכנית? זה לא פוגע בירידה? ואחר כך אין לכן סחרוחורות אחרי שבוע של שמירה בבת אחת לאכול משהו מתוק או משהו תעשייתי מלא קלוריות?
    שאלה שלישית והכי חשובה לי , לגבי החינמים, האם מותר לאכול אותם גם בין הארוחות? ואם כן זה לא יוצר תחושה שכל היום אוכלים? כמו כן מה זה בשפיות, אני מסוגלת לאכול ביום אחד 3 פלפלים 3 גזרים 3 מלפוננים ו3 עגבניות, כלומר סלט גדול בכל ארוחה מה דעתכן?
    שאלה אחרונה מה לגבי אוכל מבושל, האם אפשר לוותר עליו, אני חוץ משבת לא כל כך סובלת לאכול מבושל, מה לגבי להצמד יותר ללחם? אשמח מאד לקבל עצות, כי אני ממש נאשת ופוחדת לעלות בדרך כלל אני הכי משמינה בהנקה. תודה והמון הצלחה לכולן!!

אלמוני
    לא פעיל

מציעה לך את כל השאלות להעלות לפורום המיקצועי…או לפנות למוקד שמספרו מופיע בראש עמוד הבית!!
    בהצלחה…והכי חשוב….
    מזל טוב!!!!!
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי ציפורית…
    אני ממליצה שלא תפעלי על פי תפריטים “יבשים” אלא אם זה ממש חשוב לך תגשי לקופת חולים זה חלק מהשירות שלהם ללא תשלום ותגשי לתחנה לבריאות האישה ותקבלי ייעוץ מקצועי אישי בנוגע להנקה ולתפריט שהכי מתאים לך…
    מנה מותרת לא פוגעת בתהליך…וזו בחירה שלך אם לאכול משהו מתוק או אחר(כמו פלאפל)…
    חינמיים את יכולה לאכול מתי שאת רוצה…אוכל מבושל או אוכל קליל זו גם בחירה…מה שהכי נוח לך….אבל לגוון…הגוף והנפש אוהבים גיוון…..להבא, שאלות מקצועיות לפורום המקצועי…..תודה:)
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות