1-
בדוגמה לארוחת הבוקר כתוב 2 כפות גבינה 5%. אפשר במקום 2 פרוסות גבינה בולגרית מעודנת 3% או גבינת עיזים 5%?
2-
כשמבשלים לארוחת הצהרים כתוב כפית שמן, זאת כל כמות השמן שאפשר להכניס גם בבשר גם בפחמימה וגם בירקות המבושלים?
3-
במנת פחמימה בארוחת ביניים אפשר כל חטיף שהוא עד מאה קלוריות כמו מיני מקופלת מיני פסק זמן מיני כיף כף או רק חטיפי בריאות כאלה?
4-
בשבת מותר להזיז את הפרוסות לחם קל מאחת הארוחות לארוחה גדולה- צהרים?
1. כפי שכתוב באתר, תחליפי חלבון גבינה הם : 60 גרם גבינה בולגרית/צפתית 5%
2 כפות גבינה 5% – 3%, מכל סוג. גבינת עזים זה כמו גבינה רגילה (כמובן כל עוד היא עד 5%).
2. בארוחת הצהריים יש מנת שומן, כפית שמן היא מנת שומן, לכן מותר להשתמש רק בכפית אחת.
3. החטיפים שציינת לא בתוכנית, הכוונה היא יותר לחטיפי אנרגיה. כל חטיף עד 100 קלוריות ו-5% שומן.
4. לא ממש הבנתי את השאלה אבל חל איסור על פיצול ארוחות.