חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

צהריים טובים לכל נוכחי הפורום אני חייבת לשתף אתכם במשהו אתמול אירחתי בביתי את המשפחה וכמובן שהכנתי ממטעמי החג הספוג בשמן הזה אבל מלבד השמן יש המון דברים אחרים בחג זה שלפעמים שוכחים אז קישטתי יפה את השולחן הכנתי לי מטעמים משלי כמו לביבות של חלי סלטים חיים מרק ירקות פשטידות דיאטיטיות בקיצור סידרתי שאני לא יפול על שטיות אחרי שכל האורחים הגיעו וטעמו מהמטעמים ישבתי אני בצד והיסתכלתי ופשוט היתמלאתי בלב ליראות את כל המשפחה את חג האורות היפה הזה והבטחתי לעצמי שלא הלביבה או הסופגניה תעשה לי את החג אלא האוירה המדהימה של החג כמובן שאכלתי את האוכל שלי ולא היתפתתי כי היתחייבתי לעצמי ולחברתי המקסימה רוסנה שהשבוע אני לא נופלת ולא כועסת על הקג עליה שהיה ממשיכים הלאה….

ולכם חברי הפורום המקסימים תהנו תבלו בחג זה ולא העיקר האוכל הכי חשוב זה השמחה בלב הניצחון על הקשיים שלנו שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח ומלא אור ואושר אמיתי
    אוהבת הילוש

אלמוני
    לא פעיל

הילו'ש ברבי המקסימה,

כל הכבוד על החשיבה השונה, האופטימית, ההגיונית. רק כך אפשר להתקדם ולהשיג הישגים.
    הידד לך שהצלחת להתמודד מול פיתויי החג השמנים… בחוכמה, בשפיות וכמובן עם התארגנות מוקדמת – ככה זה עובד, אין חוכמות !

גם אני הייתי אתמול באירוח משפחתי וצלחתי אותו בגדול !
    אפשר גם אפשר להגיד לא לאוכל ולשים אותנו במקום הראשון – אנחנו שוות את זה והטעם הזה מתוק מהכל !

מאחלת לך חג חנוכה שמח
    עם הרבה אור ושמחה בלב,

ממני – גאה בך,
    הילולי

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על זה שהיתחייבת ואת עומדת על שלך
    ומי שלךא מכיר אני מוכרחה להגיד שהילוש היא לוחמת אמיתי והיא לא מוותרת מהר
    אז קדימה אניואת צועדות ביחד לניצחון
    אוהבת אותך רוסנה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.