את הכרובית שכחתי לשים בגיבץ' בשבוע שעבר.
את הפטריות הטריות קניתי ברגע של משבר במטרה “לחטוא” ומזל שעד שהגעתי הביתה נרגעתי.
אז הנה המתכון:
חומרים
1 כרובית גדולה
2 קופסאות של פטריות טריות מהזן החום הגדול שיש בסופר
1 בצל
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה
קוצצים את כל הירקות כמה שיותר קטן, מוסיפים את הביצים ומערבבים. שמים בתבנית בתנור למשך 45 דקות בחום של 200מעלות.
שימו לב: כל הירקות חינם ויוצאות כל כך הרבה פרוסות מהפשטידה ששלושת הביצים כמעט לא משמעותיות.
בתאבון ושבת שלום
ליאת פ.ר