חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לשתף אתכן בקושי שלי להיצמד לתפריט או כמו שחלק ממשתתפי הפורום כינו 'לאכול את הדף'. אני בשבוע השני בתוכנית סה”כ ירידה של 1.800… ואני מרגישה שזו תקופת הסתגלות שלי לתפריט החדש ולאורח חיים בריא.
    כוונתי היא שלמשל קורה שאני אוכלת שתי חטיפי אנרגיה במקום אחד בארוחת ביניים או שאני מוותרת על ארוחת לילה ושותה תה עם ביסקוויט או שאני אוכלת יותר מכף אבוקדו או שאני בכלל חורגת ואוכלת מיני שוקולד (ולא כמותרת). מרגישה שנכנסתי לתוכנית אבל לא עד הסוף :עצוב: מצד שני אני כבר לא אוכלת ג'אנק פוד ודואגת להכין אוכל מבעוד מועד… או שאני כמעט שלא נוגעת בעוגיות ודברי מתיקה למינהם… למרות הקושי שיש לי והחשקים שמתעוררים…
    איך אני יכולה לדעתכם להיכנס עד הסוף לתוכנית, ממש לאכול את הדף?

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב התוכנית היא פשוטה אם את מכינה לעצמך דברים מראש את הארוחות ואת כל אפשרות של חינמים את תצליחי רק ורק אם את מוכנה לתהליך המדהים הזה לאט לאט פשוט תחליטי שאת עושה כמו שצריך רק בשביל עצמך אני מאמינה שיש לך את היכולת המון בהצלחה וכוח להמשיךךךך כמו שצריך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב טליה,
    אני מצטרפת למה שכתבה לך מירב :שמח1:
    תיצמדי למה שאת צריכה לאכול לפי התפריט – תערכי יומן רישום יומי – כל יום תרשמי מה שאת צריכה לאכול, ממש לחלק לפי ארוחות – את יכולה להכין רישום יום לפני ולפעול לפיו ביום שאחרי.
    גם לי היתה “בעיה” שהייתי אוכלת בדיוק לפי התפריט, אבל…. גונבת פה ושם עוד קצת – הגניבות האלה הן שגורמות לנו להישאר / לעלות במשקל, וחבל – כי אנחנו עובדות, אז אם כבר עד הסוף ולעשות את המקסימום שאנחנו יכולות/ים.
    ותכיני לך מתכונים חינמיים – ירקות מוקפצים; מרק ירקות טוב; גזר מתוק; ג'לי תות דיאט…
    מה שבאמת חשוב ועוזר בתוכנית זה להיות ערוכים.
    את בשבוע השני של התוכנית, ירידה יפה של 1.8 ק”ג ותקחי בחשבון שלוקח כ- 21 יום להסתגל להרגלי אכילה, כמובן שעם אימון ואמון מצידנו.
    בהצלחה 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות