- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
04/09/2012 בשעה 22:53 #208409
אלמוני
לא פעילאני בתקופה לחוצה בעבודה ובכלל לכן אני רק מגיחה…אך אוהבת כרגיל!!!! :אוהב: :אוהב: מכירים את התחושה שיש ימים שהיית מעדיף לדלג עליהם או למחוק בכלל???? 😉
אז כשיש לי ימים כאלה אני מכריחה את עצמי למצוא את חצי הכוס המלאה ותאמינו לי…תמיד יש!!!!!!! 🙂 ואתמול היה אחד הימים האלה…. :לשון: ידעתי כבר ביום שלפני שלא יהיה יום קל ,אז החלטתי שלפחות מה שתלוי בי יהיה בסדר… 🙂 אז דאגתי לפתוח אותו בצעידת הזריחה שהאירה לי פנים… :מאושר: והשקעתי בכריכים הכי שוים שאני הכי אוהבת :לשון: כי הייתי בצום מאוכל ולכן יצאתי מצויידת בכל טוב מהמותר… 🙂 לא ארד לפרטים אך לא היה נעים בלשון המעטה… :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: הלחצתי את כל העולם כדי לסיים עד 3:30 וזאת למה???כי זה כמעט לא קרה שלא נפגשתי עם איה שבועיים… :המום: שבוע שעבר לא הייתי בקבוצה…ולא הייתי מוכנה שזה יקרה גם השבוע, לכן הגעתי בטיסה לקבוצה …אפילו הקדמתי והחיוך המרגיע של איה :שמח1: והחיבוק איתה :אוהב: הפיג געגוע של שבועיים וגימד את כל “יסוריי” אותו היום 🙂 ….בדרכי למשקל היה לי ברור שהנסיבות של אותו היום ישפיעו על הגולם…אך קיויתי שהמחוננות שלי השבוע והניצחון הגדול שלי על מעדני אימי היקרה בשבת…יתקזזו עם ליטרי השתיה ונזקי אותו היום שלא תלויים בי…אך הגולם חשב אחרת… 😉 והראה 1.400 עליה…. :המום: מה שהזיר אותי בחזרה למינוס 51 ק”ג… :לאמבין: כמובן שבשניה הראשונה בא לי לצעוק זה לא פייר…אך המבט של איה… :אוהב: והמשפט שלה ממשיכים הלאה… :אוהב: החזירו אותי למציאות שלי 🙂 שמספרים לא מנהלים אותי 😉 והם רק תחנות בדרך… ואני הרי מכירה היטב את הדרך וצועדת בה גם בעיניים עצומות כי יש לי מורות דרך הכי טובות שיכולתי לבקש…. :אוהב: :אוהב: :אוהב: לכן ירדתי מהגולם בחיוךך 🙂 …היישר אל זרועותיהן של חברותי המדהימות לקבוצה :אוהב: שנתנו לי את ההרגשה שכ”כ חסרתי להן בשבוע שעבר, ושהן כ”כ אוהבות אותי :אוהב: במינוס 51 בדיוק כמו ב53 … :אוהב: :אוהב: :אוהב: כמובן שהכנתי לי את הקפה וניל שלי בספל שלי ושברתי את הצום של הבדיקות עם הפיתה השווה שהכנתי לי. :מאושר: וכבר חצי הכוס הריקה של כל היום התחילה להתמלא… :מאושר: כמובן שהמפגש עם איה, היה מתוק וטעים במיוחד לאחר שבועיים!!!! :אוהב: והמתיק את הטעם המר של כל היום… :אוהב: איה את משהו מיוחד!!!!! :מאושר: ותודה על הכל!!!!! :אוהב: ותדעי ששוה היה להתאמץ ולנחות ישר אצלך 🙂 הייתי מאושרת כל כך לפגשך לאחר שבועיים, למרות שהגולם חבר עם הבדיקות כנגדי…. :המום: :לאמבין: לאחר הקבוצה המשכתי (מצויידת כמובן)להמשיך את מרוץ היום… 😉 וסיימתי אותו בצעידת ערב מהירה במיוחד בה פרקתי את כל המטענים …ובכך מלאתי בחזרה את הכוס… 🙂 ואיזה כיף לכתוב לכם פוסט שכל רגע קופצות הודעות מחברותיי לקבוצה לשאול לשלומי???!!! :אוהב: אמרנו כבר שהפכנו משפחה???!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: אז תודה לך איה האחת והיחידה :אוהב: ותודה לכן חברות הקבוצה המדהימות :אוהב: שבזכותכן לא מחקתי את יום האתמול….. :אוהב:
מקוה שפוסט זה יתן פרופורציות לכל המאוכזבים מעליה במשקל!!!
אוהבת רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 4:25 #208412אלמוני
לא פעילאני כל פעם מתענגת מחדש כשאני קוראת את הודעותי'יך!
הן מאירות פנים ומלאות אופטיומיות!
הגישה החיובית שלך על כל התהליך ובכלל מאוד מחזקת!!
:מאושר: :מאושר: :מאושר: 🙂 🙂
שיהיה לך שבוע נהדר!!!!
:אוהב: :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.